Šta je novo?

PAzi Ovamo-Leadtek WinFAST A170 Th My ViVo

irac

Čuven
Učlanjen(a)
13.01.2003
Poena
619
kupio sam ovu karticu juce i ona imamogucnosti grebovanja u mPEG 2 ali sa njenim setingsom sve radi lepo ali mi je slika malo "nedovoljno" dobra. Cim promenim setings i povecam bit rate gubim sinhronizaciju sa tonom, a za ton jedino imas MPEG leyer-znaci ne mozes da ga menjas.
Karticu mogu da vratim i da uzmem neku drugu, jel ima neko mozda predlog za ATI-koji radi MEPG 2 real time 720x576?

Jel ima neko iskustva-sta da radim?
TREBA MI POMOC HITNO
PS. Jel MIRO DC 30 Radi pod WINDOWS 2000

Da Miro DC 30 radi pod windowsom 2000, a Ati karticu ces malo teze da nadjes jer se one ne prave sa ulazima izlazima, ali nije nemoguce..:wave;

Moras sam da kreiras svoj profil. U Capture format profile kliknes Ad i nazoves ga kako hoces, a zatim podesis Video Codec (daje ti da biras sve kodeke koji su ti instalirani), isto vazi i za audio codec. Kod mene sve radi kako treba, cak i Divx, samo treba podesiti kako treba.

Ako si zainteresovan za Excalibur Ati 9000 pro ViVo, , javi se na pm.

jazza je napisao(la):
Da Miro DC 30 radi pod windowsom 2000, a Ati karticu ces malo teze da nadjes jer se one ne prave sa ulazima izlazima, ali nije nemoguce..:wave;

Pa zar ATi ne pravi All in Wonder solucije sa video in/out opcijama?

Pa pravi ali vise nisu dostupne nasem malom i siromasnom trzistu. Inace ja sam posedovao 3 All in wonder kartice, ali to vise nije moguce naci inace bih nastavio i dalje da ih uzimam jer su zaista odlicne.:wave;

irac je napisao(la):
...TREBA MI POMOC HITNO
PS. Jel MIRO DC 30 Radi pod WINDOWS 2000

Nesto ti tu nisi namestio kako treba jer meni na Gainwardu sve to fercera do j@j@...

Re: Re: PAzi Ovamo-Leadtek WinFAST A170 Th My ViVo

Broz je napisao(la):
Nesto ti tu nisi namestio kako treba jer meni na Gainwardu sve to fercera do j@j@...

GOZZILA daj telefon da se javim tebi HITNO
Moj je 034/367 294

MOLIM TE

Evo sad testiram kodeke i nikako da namestim da radi lepo-nije kvalitet dobar, treba mi tvoj broj telefona da ti se javim ili me okreni SAD CEKAM

Nazad
Vrh Dno