Šta je novo?

paypal, 2checkout,...

Ja bih mogao da ti sredim PayPal uplatu zato sto imam druga koji ga ima. A imam i e-gold ako si uopste cuo za njega 🙂

tnx. za odgovor, u medjuvremenu sam "namolio" da ide jos jednom preko WU... ma za paypal svasta pricaju, te moze ako otvoris racun u inostranstvu, pa onda kad ti novac legne ga transferujes gde hoces, ali isto tako da ima problema kad pristupas sa IP adresa iz Srbije i tako svasta nesto.... kako je to tvoj drugar resio? (stranac-amerikanac?😉).. a e-gold iskreno sad prvi put cujem za to, evo bas sam gledao, kako se pokazao u praksi?

juzznjak je napisao(la):
tnx. za odgovor, u medjuvremenu sam "namolio" da ide jos jednom preko WU... ma za paypal svasta pricaju, te moze ako otvoris racun u inostranstvu, pa onda kad ti novac legne ga transferujes gde hoces, ali isto tako da ima problema kad pristupas sa IP adresa iz Srbije i tako svasta nesto.... kako je to tvoj drugar resio? (stranac-amerikanac?😉).. a e-gold iskreno sad prvi put cujem za to, evo bas sam gledao, kako se pokazao u praksi?
Nikad nisam pokusavao sa PayPal takve malverzacije jer znam da ne bih uspeo. A i ne rizikuju mi se pare.
E-gold nije los, ali sve zavisi za sta ti treba, jer nije mnogo zastupljen. I malo je teze nabaciti lovu na njega. Meni ne treba za to, ali za ono sto mi treba meni vrsi posao.
A drug mi je iz Svedske, tako da nema problema.

Nazad
Vrh Dno