Šta je novo?

Patike - naručivanje i iskustva - izbegavati sajtove "robna marka" srbija online (Zabranjeno traženje vaučera / zamena - instant ban)

I kod mene je slicna situacija.Ali to se nije pojavilo odmah nego posle godinu dana nosenja.I dosta manje je nego kod tebe.
Mislim da to mozes resiti kod nekog obucara da ti stavi neki crni sundjer sa unutrasnje strane.
To mi se pojavilo i na nekim drugim patikama.Jedne nike lunarglide 7 sam nosio na reklamaciju iz istog razloga i odbili su je.Patike su bile stare nekih godinu ipo dana.
Spolja su bile potpuno nove a unutra se ogulio sundjer i videla se plastika.
Kupljene u nike radnji na banjici.
Tako da mislim da ti nece priznati reklamaciju ali sa druge strane nista te ne kosta da odneses i reklamiras.
Mozda ipak uvaze.
Meni je bitno da mi noge nisu mokre u njima i evo vec trecu zimu guraju sto se toga tice bez problema.
 
Ićiće kod obućara. Peglanje sa reklemacijom nije vredno živaca i vremena. Zahvaljujem.
 
Kod mene i dalje u idealnom stanju. Mada da budem iskren, možda sam ih nosio jedno 15-20x. Verovatno ima veze kakva vam je peta, ja inače nemam problema sa obucim u tom delu.
 
Ovakav problem sa Puma sam i ja imao.
Plastika pozadi, ubija....

Elem, jel usoeo.neko da kupi preko StockX?
Bidovao sam, jedina ponuda i nista... Evo vec dva puta tako
 
Pozdrav svima, treba mi savet oko reklamacije.
Kupio sam pre nekih godinu dana Skechers Escape plan patike. Izuzetno udobne (po mojim skromnim kriterijumima), koristim ih u periodu od jeseni do proleca, osim ako nema nekog veceg snega. Prosle su test po kisi, a bome i snegu. Najavaznije da mi je noga ostala suva.
Medjutim poceo da mi se odlepljuje djon na obe patike, kako unutra tako i spolja. Ima li osnova ovde za reklamaciju, mislim znam da ima, nego me interesuje koliko je po vasem misljenju realno da mi je uvaze?
Čisto da javim, odbili mi reklamaciju, obrazloženje je da sam gazio po vlažnoj sredini :D
Zamisli patike koje se reklamiraju kao vodoodbojne su nekad bile napolju na vlažnom.
 
Vrlo neobično da se nose patike koje su vodoodbojne po vlažnom vremenu :ROFLMAO: . Da sam na tvom mestu pisao bih direktno Skechersu sa sve slikama i računa i patika i naveo da je to sramota za takav brend. Znam momke koji su Logitech džojstike tako reklamirali i dobili su nove direktno od Logitecha.
 
Ima li neko iskustva s Goretex i Prima loft materijalima (Adidas Terrex) i koja je razlika ?
 
Ja imam adidas Terrex Swift R2 GTX.
Imam samo reči hvale, odlične patike. Koristim ih najviše za planinarenje, meni je bilo najbitnije da su vodootporne. Za sad nisu nikad pustile vodu. A i ovako, dobar je đon, ima kranpone pa je i hodanje po kamenju/klizavom terenu dosta olakšan.
 
Kod mene na Adidas Canadia GTX iskustva su pomesana, ne propustaju, ali noga se prilicno kuva cim je preko 4-5 stepeni napolju. Takodje, kramponi nisu za asfalt, relativno brzo su se izlizali na petama kada sam ih nosio po hladnom suvom vremenu. Za sneg sa druge strane dobro sluze, ne klizaju po ledu(koliko je to moguce od patike ocekivati).
 
Pozdrav, molim vas, da li neko zna, da li je sajt lowasrbija zaista distributer Lowa obuće ili je u pitanju neka prevara? Nemaju nikakav kontakt, sem neke opcije za mail, da li sa ovog sajta može da se poručuje? Evo link sajta: https://www.lowasrbija.com/
 
Nisam znao da postoji ova tema na forumu, ali kad sam već naišao da pitam - kako nabaviti nike airforce 1 triple black, čini mi se da ih nigde u evropi nema? U USA ima :(
 
Verovatno ce biti do leta, cini mi se da svake godine izbace griple black kao i triple white.
 
Zahvaljujuci ovom topicu sam uzeo Puma Pacer Next SB WTR, za suprugu,
malo je reci da je zadovoljna, patike su kvalitetne, tople i nijednom joj nisu promocile. Vrh, pogotovo za nepunih 6K koliko sam ih platio (outlet).zenske-patike-za-trcanje-puma-pacer-next-sb-wtr-366936-05.jpg


Hteo sam sebi muski model ali nije bilo broja, pa sam uzeo Puma Tarrenz SB, koje bih takodje pohvalio. Bas tople patike, lepo drze uz nogu skoro kao cizme, izuzetno udobne. Jedino zbog materijala i boje su cesto prasnjave, ali Boze moj. Naravno, koristim ih po suvom vremenu

muske-cipele-puma-tarrenz-sb-370551-04.jpg
 
Kakva su vam iskustva od ovih sto valjaju patike preko insta? Nikad nisam u zivotu kupio patiku van radnje, i sad listam insta i izleti mi slucajno ads, lik prodaje identicnu patiku (max 720) kakvu sam platio u Nemackoj 200e za 3500 din.
Bukvalno isto izgleda.
Da li je neko uzimao, koliko su trajne, kakav je osecaj u njima (ne mislim nuzno na tu seriju, nego generalno).
Da me ne sisaju kao ovcu po radnjama ako je to isto, i ono je made in China/Vietnam.
 
naravno da nije isto. kod kopija imaš klase, što pribliznije originalu to je i cena veća. kopije koje su izgledom i kvalitetom slične originalnim modelima koštaju skoro ko og model.
 
Poslednja izmena:
Kome trebaju nepromocive patike moja preporuka je ovaj model
 
Moja primarna patika za trčanje je Pegasus 38.
Pegasus 38 Shield sam probao, uopšte mi nisu legle. Nisam shvatio zašto nose isto ime.
Za tu namenu imam Solomon i Mizuno (koje mi opet, ne leže za trčanje po asfaltu).
 
Poslednja izmena:
Momci, sta preporucujete pretezno za leto i tople dane? Nesto lagano, UDOBNO, da moze noga da dise. Budzet sta znam, od par hiljada pa do nekih 15ak hiljada.
 
Lagano, udobno, definitivno namenske patike za trčanje.
Ali preskoči entry level.

Kod Nike gledaj da imaju Air Zoom djon, kod Assics gledaj ove sa imenom oblaka (ima više modela).
Od Mizuno gledaj bilo koje.
 
Momci, sta preporucujete pretezno za leto i tople dane? Nesto lagano, UDOBNO, da moze noga da dise. Budzet sta znam, od par hiljada pa do nekih 15ak hiljada.
Ecco ima dosta modela koji ti mogu biti zanimljivi, uzmi i njih u razmatranje.
Takođe geox ima obuću sa respira tehnologijom đona koji diše.
 
Ja sam u subotu uzeo adidas day jogger u outletu u Indjiji za 5060 din nisu neka lepota ali su sa boost djonom i jako su udobne.
 
Treba mi pomoc, moze se reci i hitno.
Malopre prilikom ciscenja obuce, primetio sam da mi je pozadi djon pukao 1cm, jel vredi da se reklamira ili da uzmem neki lepak i zalepim? U pitanju je nike airmax 95, uzete 29.aprila prosle godine u buzz-u?
Da je do 6meseci pa da se i cimam, ali proslo je skoro godinu dana, pa ne znam sta da radim.
Edit: ubacio sam sliku, nadam se da se vidi pomenuti problem
 

Prilozi

  • 20220314_003550.jpg
    20220314_003550.jpg
    127.9 KB · Pregleda: 118
Poslednja izmena:
Preko 6 meseci teret dokazivanja nesaobraznosti je na tebi, a reklamaciju će ti Buzz odbiti. Nemoj ti da lepiš, nadji nekog dobrog obućara.
 
Ja sam dvoje adidas patika vracao posle 18 meseci koriscenja, oba modela su pukla na istom mestu i oba puta sam dobio nove patike. Tako da uvek mozes da probas, nista te kosta.
 
@jaksa Mhm dobro. Danas sam bio u buzz-u i devojka mi je rekla da su imali brdo reklamacija na 95, 97 i vapormax na djon, da vremenom samo pukne i da odnesem na reklamaciju gde sam ih uzeo pa sta bude, mada rekla je da ce tesko da prihvate nazalost.
Najgore je sto su patike kao nove, tacku bukvalno nemaju, ali su pukle..
Nasao sam obucara u Kg koji radi ovakve djonove i samo mi je rekao da izbegavam max patike sa ovakvim djonom, posto neke puknu posle mesec dana, neke posle godinu i jace, takav je djon. Ali da moze da se sredi, ako nista ne bude na reklamaciji.
@obrenkov Za vikend cu da ih reklamiram, pa cu videti sta ce biti, da je proslo do 6meseci pa da se nadam necemu, ovako tesko da ce bilo sta biti.
 
Buzz je maksimalno bezobrazan po pitanju reklamacija, ne očekuj ništa...

Znam više primera gde su ljudima patike placene preko 20 000 vraćali, iako su reklamacije bile poptuno osnovane, a svaku dalju komunikaciju mejlom ili preko sajta prosto ignorisali...
 
Mhm e j8g onda.. Jedino da probam sa efektivom da "isteram" svoje ili da odnesem kod ovog obucara koji radi ove vrste djona.
 
Nazad
Vrh Dno