Šta je novo?

Path of Exile 2

Hvala na objašnjenju. Pazario Early Access za 30$ na njihovom sajtu, aktivirao na Steam-u, još samo da sačekam 6. decembar...
Inače, ovo mi je tek druga igra koju kupujem u Early Access-u, prava je bio Baldurs Gate 3. Ovo na osnovu najava deluje fantastično.

Ako se neko muci da claimuje key na samom sajtu, ode na Shop, pa skroz dole:

Capture.JPG

Hvala na objašnjenju. Pazario Early Access za 30$ na njihovom sajtu, aktivirao na Steam-u, još samo da sačekam 6. decembar...
Inače, ovo mi je tek druga igra koju kupujem u Early Access-u, prava je bio Baldurs Gate 3. Ovo na osnovu najava deluje fantastično.
Nisi pogreši sa ovom igrom.

Video sam igru uživo letos u closed beti i igra izgleda da će biti kompletnija od D4 od sezone 4. Naravno biće bugova, biće nekih stvari koji će isprobavati, ali daleko od toga da će faliti nekog sadržaja.
Čekam PoE2 kao da treba da imam s** sa nekom top ribom :ROFLMAO: .

Ako izguraju serveri 06.12 skidam im kapu. Mislim da su malo podcenili broj zainteresovanih ljudi.
Malko me brine što u petak puštaju Early Access, garant će biti queue samo da jednom kad se uđe ne bude disconnecta jer onda moraću da smislim kako još neki dan da navučem sledeće nedelje slobodan.

Nek neko objasni za nas sa jeftinim ulaznicama sad ce moci da igra samo ko plati ? A ostali ?

Ostali cekaju da izadje igra, tad ce moci da se igra za dz.

Da ali kad izlazi to nenadjem ?

Nek neko objasni za nas sa jeftinim ulaznicama sad ce moci da igra samo ko plati ? A ostali ?
Sa zvaničnog sajta

How long is Early Access likely to run for?
As long as needed, we expect at least 6 months.

Mada to je dosta promenljiva kategorija kad je GGG u pitanju. Tako da očekuj jesen 2025 da će igra izaći iz EA faze.

tolko mu beše, 1030 turskih lira ili ti trti dolara za xbox i skida se :p

Ni tamo nije jeftino 3300din Cekacu da izadje

Ni tamo nije jeftino 3300din Cekacu da izadje
Veruj mi za te pare igra vredi. I da samo prođeš kampaju sa jednom 2 klase jer sve su drastično različite vredi 3300 dinara. To ni devojku da izvedeš na pošten ručak.
Uzeo sam D4 DLC najskuplji kao nateraću se da pređem bar kampanju, i nisam je ni upalio. Bačene pare.

Ostali ništa, mogu samo na twitchu da gledaju streamere.

Ja mislim isto da jedno godinu dana da izbace ostalih 6 klasa upeglanih, +3 akta da doteraju i tih nekih 20% endgame da srede.
A kolko su puta pomerali Early Access mislim da im neće biti dovoljno 6 meseci.

A šta ima u Early Access evo deo videa kojim mislim da su kupili 99.99% svih ARPG igrača.

Server tim će da plače za vikend.

Zar je mogla bolje da mi počne radna nedelja.
Pored maila da EA Počinje 6. dobio sam i dodatni mail. Da mogu da uskočim u closed betu ako želim koja kreće od sutra i traje do puštanja EA.

Obezbedili su kapacitet za milion ljudi za sada. Jonathan je rekao da ne veruje da će biti više.

ARPG = mouse :)

Mislim da sa nekim klasama npr. Mercenary WASD nije stvar izbora već moranja.
Mislim da Mercenery sa crossbow na fazon da rešetaš kao sa automatskom puškom ili shootgun je poželjno WASD jer možeš da se pozicioniraš.

Meni se opasno sviđa Sorceress bolji osećaj igranje mega-a nego u D2(R). U ostalim ARGP svi mageovi mi imaju osecaj kao da iste magije bacaju samo druge boje.
A od Melee Monk je zanimljiv samo mora dosta pozicioniranje da se radi i punjenje chargeova za pun potencijal spellova.

Inače close beta što sam skinuo je oko 85GB, sigurno dosta toga fali. Ako je Early Access 112GB onda full release za 6+ meseci će lagan oko 140-150GB.

Vidim ja da ću kupim još jedan NVMe od 2TB u 3. slot i da završim sa tim, jer zbog Stalker 2 sam morao a zongliram instalacijama a neke igre igram povremeno ili planiram da ih završim.

@twister
Path of Exile 2 Early Access or Path of Exile 2 Key
Ovo i mene zbunilo. Jedino što mogu da ti kažem ti kako god da kupiš za PC da li preko njihovog sajta ili preko Steam ti dobiješ da skineš launcher sa Steam-a.
Jedina razlika što na Steam nemaš Support Packove koji imaju fizičke nagrade (majice, art book) jer kontam im bilo komplikovano da implementiraju formu za isporuku da se povezuje sa Steam podacima.
Kako god moraš da imaš pathofexile nalog. I mislim da na pathofexile treba da linkuješ steam nalog da bi videli da si kupio neki PoE 2 support pack kao uslov za Early Access.

Ja sam uzeo preko sajta jer sam hteo jači paket od ona 3 koja nude na Steam. I kad prošlo plaćanje na pathofexile sajtu u account sekciji u PoE2 Early Access mi se pojavilo Steam -> Claim Key.
Za Epic stoji da coming soon.

A negde sam čitao da biće kasnije i kao nativni launcher isto kao što za PoE 1 ima.

za ovo pod 4. sve tabove koje imas u poe1 imaces i u poe2, kao i sve mtx koje si ikada kupio

Ono sto mi se jako dopalo,a nisam znao do sada je da ima cak i preporucena lista skill-ova koju mozes da pratis ako si neki casual igrac.Svaka im cast na tome.

Preko milion prodatih EA kopija, prodaja i dalje raste. Nisu očekivali ovoliku zainteresovanost. :D

ja skinuo još u nedelju nekih 90+gb na xbox, možda danas bude bio neki manji update, juče mi se pojavio game preview kad startujem igru
verovatno bi i neki manji update u međuvremenu koji nisam primetio

Za sve sa Nvidia kartice ima novi driver od juče:

566.36 - WHQL

This new Game Ready Driver provides the best gaming experience for the latest new games supporting DLSS 3 technology including Indiana Jones and the Great Circle, Warhammer 40,000: Space Marine 2, and Marvel Rivals. Further support for new titles leveraging DLSS technology includes Path of Exile 2, Forza Motorsport, and Delta Force.

Napomena: Jonathan je rekao da DLSS nije baš najbolje implementiran za neke skillove

DLSS will be no good with fast flying spells, the game should run good without DLSS anyway.

CCC a barbarian, a Đavo 4?
odmara barb, 16b golda, imam sve :) reset tek krajem januara :)
Za sve sa Nvidia kartice ima novi driver od juče:

566.36 - WHQL

This new Game Ready Driver provides the best gaming experience for the latest new games supporting DLSS 3 technology including Indiana Jones and the Great Circle, Warhammer 40,000: Space Marine 2, and Marvel Rivals. Further support for new titles leveraging DLSS technology includes Path of Exile 2, Forza Motorsport, and Delta Force.
ja stavljam samo studio drivers :) ti su uvek maksimalno ispeglani

Kada kreće ostala sirotinja?

uf...bez keya tek sledeće godine i to pitanje kad.
procena za trajanje early accessa je oko 6 meseci

ako ne budemo dobro testirali bice duze :D

900k ljudi samo gleda twitch streamere za POE2. Znaci sigurno par miliona ljudi pokusava da se uloguje.

Ja sam i dalje optimističan. Bar jedan akt da se odigra danas.

Nazad
Vrh Dno