xSeptimus Znamenit VIP član Učlanjen(a) 07.05.2002 Poruke 10,887 Poena 1,045 18.02.2003 #1 Kako da patchujem igru a da pri tom ne trazi da DOWNLOAD-uje instmsiW.exe koji je vec instaliran??? I pod 2. : je li neko uspeo da pokrene igru bez cd-a u cd-romu ( skinuo sam no cd ali ne radi)
Kako da patchujem igru a da pri tom ne trazi da DOWNLOAD-uje instmsiW.exe koji je vec instaliran??? I pod 2. : je li neko uspeo da pokrene igru bez cd-a u cd-romu ( skinuo sam no cd ali ne radi)
borab Čuven Učlanjen(a) 29.06.2000 Poruke 8,578 Poena 860 18.02.2003 #2 Cemu sluzi virtual drive ili virtual cd? Meni je sve radilo bez patchovanja. Igra je odlicna.
OP OP xSeptimus Znamenit VIP član Učlanjen(a) 07.05.2002 Poruke 10,887 Poena 1,045 18.02.2003 #3 Re: Re: Patchovanje Duke Nukem: Manhatten Project-a na 1.01? borab je napisao(la): Cemu sluzi virtual drive ili virtual cd? Meni je sve radilo bez patchovanja. Igra je odlicna. Kliknite za proširenje... Ma radi i meni ok osnovna verzija, ali reko aj' da malo patchujem, kad ono zakomplikovali do bola.... Inache, igra je super, odmara mozak za promenu. A podseca me na stara vremena... (D)
Re: Re: Patchovanje Duke Nukem: Manhatten Project-a na 1.01? borab je napisao(la): Cemu sluzi virtual drive ili virtual cd? Meni je sve radilo bez patchovanja. Igra je odlicna. Kliknite za proširenje... Ma radi i meni ok osnovna verzija, ali reko aj' da malo patchujem, kad ono zakomplikovali do bola.... Inache, igra je super, odmara mozak za promenu. A podseca me na stara vremena... (D)