K
Kokos
Guest
Evo izasao je prvi patch za doticnu verziju futuremarka.
http://download.futuremark.com/3dmark03/3DMark03_Patch320.exe
http://download.futuremark.com/3dmark03/3DMark03_Patch320.exe
Ispravlja bagove ali ja ih nisam ni pre imao bas me interesuje da li se na nv nesto primeti.BeastMaster je napisao(la):a jel donosi nešto korisno novo ili samo šteluje rezultate?![]()
Freak_Power je napisao(la):By Max ovaj patch donosi opciju za force Pixel Shader 1.1. To je za ove pateticne Nvidia usere i Nvidia kompaniju, posto nisu u stanju da naprave nista kako treba
Sad cu vam dati svoj score, i uporediti sa prethodnim.
Da na pomenem da ja ne mogu force Pixel Shader 1.1 posto je to samo za Pro verziju.
E da patch donosi bolju kompatibilnost sa DX 9.0a.
Intel Pentium IV [email protected] FSB 133MHz (533FSB)
Asus P4T533 i850e@ 768MB 1066-32bit RDRAM (PC4200)
-Intel Chipset Inf, Intel Aplication Accelerator 2.3-
Ati Radeon 9700Pro Built By Ati 325/310@350MHz/325MHz stock cooling (DX9.0a, CAT 3.2)
Creative Sound Blaster Audigy Gamer 2 + 5.1 Creative SurroundSound System
KDS Xtreme 19" X-FLAT XF-9b Monitor
NIC 3Com 10/100 w/3XP (3CR990-TX-95)
Conexant HSF v92 56K RTAD Speakerphone PCI Modem
Samsung CD-ROM SC-152L
Samsung DVD-ROM SD-616Q
HDD1 Maxtor 6L040J2 40GB
HDD2 Maxtor 6L040J2 40GB
HP Scanjet 2300C
HP Printjet 845c
Hauppauge WinTV PCI
Windows XP Pro SP1
Score je isti...
Da ima svrhu!Kokos je napisao(la):...
Ispravlja bagove ali ja ih nisam ni pre imao bas me interesuje da li se na nv nesto primeti.
Freak_Power je napisao(la):. To je za ove pateticne Nvidia usere i Nvidia kompaniju, posto nisu u stanju da naprave nista kako treba![]()
Samo opusteno i bez vredjanja - mozda je decko malo preterao u svom komentaru, ali to ne znaci da na to treba ovako reagovatiSnakeEyes je napisao(la):...
Ej vise mi te je pun k****. Pa ko tebi daje za pravo da vredjas ostale korisnike foruma ??? Ovo je ne znam koji put da neko mora da te smiruje i stvarno mi nisu jasni moderatori pogotovo sada otkad je forum postao "fin".
Ji 4Tze je napisao(la):decko je smesan, nema rezach![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari