Šta je novo?

Patch za 3DMark 2003

• Začetnik teme Kokos
  • Datum pokretanja
K

Kokos

Guest
Evo izasao je prvi patch za doticnu verziju futuremarka.
http://download.futuremark.com/3dmark03/3DMark03_Patch320.exe

a jel donosi nešto korisno novo ili samo šteluje rezultate? :D

BeastMaster je napisao(la):
a jel donosi nešto korisno novo ili samo šteluje rezultate? :D
Ispravlja bagove ali ja ih nisam ni pre imao bas me interesuje da li se na nv nesto primeti.

hm, bilo bi interesantno pogledati... :) kako sada radi sa FX-om :)

By Max ovaj patch donosi opciju za force Pixel Shader 1.1. To je za ove pateticne Nvidia usere i Nvidia kompaniju, posto nisu u stanju da naprave nista kako treba :)

Sad cu vam dati svoj score, i uporediti sa prethodnim.
Da na pomenem da ja ne mogu force Pixel Shader 1.1 posto je to samo za Pro verziju.

E da patch donosi bolju kompatibilnost sa DX 9.0a.

Intel Pentium IV [email protected] FSB 133MHz (533FSB)
Asus P4T533 i850e@ 768MB 1066-32bit RDRAM (PC4200)
-Intel Chipset Inf, Intel Aplication Accelerator 2.3-
Ati Radeon 9700Pro Built By Ati 325/310@350MHz/325MHz stock cooling (DX9.0a, CAT 3.2)
Creative Sound Blaster Audigy Gamer 2 + 5.1 Creative SurroundSound System
KDS Xtreme 19" X-FLAT XF-9b Monitor
NIC 3Com 10/100 w/3XP (3CR990-TX-95)
Conexant HSF v92 56K RTAD Speakerphone PCI Modem
Samsung CD-ROM SC-152L
Samsung DVD-ROM SD-616Q
HDD1 Maxtor 6L040J2 40GB
HDD2 Maxtor 6L040J2 40GB
HP Scanjet 2300C
HP Printjet 845c
Hauppauge WinTV PCI
Windows XP Pro SP1

Score je isti...

Freak_Power je napisao(la):
By Max ovaj patch donosi opciju za force Pixel Shader 1.1. To je za ove pateticne Nvidia usere i Nvidia kompaniju, posto nisu u stanju da naprave nista kako treba :)

Sad cu vam dati svoj score, i uporediti sa prethodnim.
Da na pomenem da ja ne mogu force Pixel Shader 1.1 posto je to samo za Pro verziju.

E da patch donosi bolju kompatibilnost sa DX 9.0a.

Intel Pentium IV [email protected] FSB 133MHz (533FSB)
Asus P4T533 i850e@ 768MB 1066-32bit RDRAM (PC4200)
-Intel Chipset Inf, Intel Aplication Accelerator 2.3-
Ati Radeon 9700Pro Built By Ati 325/310@350MHz/325MHz stock cooling (DX9.0a, CAT 3.2)
Creative Sound Blaster Audigy Gamer 2 + 5.1 Creative SurroundSound System
KDS Xtreme 19" X-FLAT XF-9b Monitor
NIC 3Com 10/100 w/3XP (3CR990-TX-95)
Conexant HSF v92 56K RTAD Speakerphone PCI Modem
Samsung CD-ROM SC-152L
Samsung DVD-ROM SD-616Q
HDD1 Maxtor 6L040J2 40GB
HDD2 Maxtor 6L040J2 40GB
HP Scanjet 2300C
HP Printjet 845c
Hauppauge WinTV PCI
Windows XP Pro SP1

Score je isti...

Sta ti sada ovo znaci, navedes koji ti je tip skenera (koji je krucijalan za rezultat u 3D Marku) i na kraju napises da ti je skor isti. Ako mislis da se neko ovde prima na tvoju konfiguraciju znam bar petoro ljudi sa ovog foruma koji imaju bolju masinu od te tvoje. Stvarno si kao malo dete.

Ma ne hvali se on, nego samo hoce da kaze kako mu je sistem opterecen raznoraznim driverima!!!

Verovatno ga najvise usporavaju oni za 5.1 zvucni sistem!! :D :D

Kokos je napisao(la):
...

Ispravlja bagove ali ja ih nisam ni pre imao bas me interesuje da li se na nv nesto primeti.
Da ima svrhu!
Ispravlja bag u demou :)
U trenutku izlaska onih marinaca iz lifta zna nekada da izleti u Win zavisno od kombinacije proizvodjac GF4 i drivera.
Pa to je to nista spektakularno sto se tice testova.
Ne moz' to bez PS 1.4 :)

Ma ljudi opustite se... na stranim forumima 90% usera u signatureu imaju svoju konfiguraciju! Sta vam je?
BTW, ja sada imam R9500 u masini i mrzi me da ubacujem Ti4200 da probam ima li razlike :)

Freak_Power je napisao(la):
. To je za ove pateticne Nvidia usere i Nvidia kompaniju, posto nisu u stanju da naprave nista kako treba :)

Ej vise mi te je pun k****. Pa ko tebi daje za pravo da vredjas ostale korisnike foruma ??? Ovo je ne znam koji put da neko mora da te smiruje i stvarno mi nisu jasni moderatori pogotovo sada otkad je forum postao "fin".

SnakeEyes je napisao(la):
...
Ej vise mi te je pun k****. Pa ko tebi daje za pravo da vredjas ostale korisnike foruma ??? Ovo je ne znam koji put da neko mora da te smiruje i stvarno mi nisu jasni moderatori pogotovo sada otkad je forum postao "fin".
Samo opusteno i bez vredjanja - mozda je decko malo preterao u svom komentaru, ali to ne znaci da na to treba ovako reagovati ;)

Veruj mi da sam vec desetak puta precutao njegovo pljuvanje. Sada mi je stvarno pao mrak na oci kad sam video njegov post. Izvinjavam se ostalim clanovima zbog vulgarnosti.

Nazad
Vrh Dno