Šta je novo?

Pasta za poliranje plastike

bigfoot

Čuven
Učlanjen(a)
27.03.2003
Poena
619
Ne znam da li je ovo pravo mesto da pitam ovo, pa ako sam pogresio neka moderatori pomere ovo pitanje.
Da li neko zna kojom pastom ispolirati izgrebanu plastiku. Znaci slicno kao sa ogrebotinama na CD-ovima ali u pitanju je zastitna plastika kamere za video nadzor. Ako neko zna gde se mogu nabave te paste, zamolio bih za kontakt telefon ili e-mail.

Uzmi bilo koji polir za metalik autolakove (ovi su finiji od onih za obične lakove). Imaš ih u svakoj bolje snabdevenoj prodavnici autodelova

Imas i Displex pastu za poliranje, pogodna bas za poliranje plastike, tipa preko ekrana na mobilnom i slicno, lik je iz NS kontakt 064 2170737
poz

A sta mislite moze li posluziti 'Higia' :D , mislim na pastu za zube, sa krpama razlicite finoce?

Drda

I ja bi preporucio pastu za zube, sa njom sam polirao nekoliko cd uspesno...

trinitrol je napisao(la):
Imas i Displex pastu za poliranje, pogodna bas za poliranje plastike, tipa preko ekrana na mobilnom i slicno, lik je iz NS kontakt 064 2170737
poz

Kupio sam ovu Displex pastu, i samo mogu reci da je fenomenalna. Hvala na savetima :wave:

hmh, znaci vredi tih 10-tak eu tubica... da znam za ubuduce...

nego sad mi je fon bio na servisu i kad su ga sastavljali, ostao je jako prljav displey izunutra... jako me iritira... jel ima negde ti srafcigeri da se kupe (za ericssona konkretno??)

Evo i meni je zatrebala Displex pasta, preporucio sam ti a nisam je ni probao... ali eto posto kazes da radi posao sad cu je i ja uzeti :)
Cini mi se da je 5e cena za 15g
pozdrav

Za Ericsson-a ti je potreban Torex T6x50. Imas ih u svim prodavnicama alata.

Ako me secanje slizi, tih srafcigera ima koliko hoces na buvljaku.
poz.

Nazad
Vrh Dno