Šta je novo?

Password za login

• Začetnik teme Začetnik teme afx
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

afx

Slavan
Učlanjen(a)
16.04.2004
Poena
304
Imam Win XP sa SP2, sinoc sam preko automatic updates instalirao desetak zakrpi i sve je proslo u redu. Jutros kad sam upalio racunar, sve je bilo uredu dok nije doslo do logon screena. Sada trebam da ukucam password za vlastiti account kojeg nikad nisam postavio. Password je postavljen i na drugom accountu pa cak i na Administratoru!!! Jedino na sta mogu da sumnjam je da je neki od updatea sam postavio password. Pri pokretanju racunara izaberem Last Known Good Configuration i evo ga radi ponovo, ali kada ga pustim da normalno boota isti vrag se desava. Ovo je ludnica...

Probaj username: Administrator i password: password 🙂

Koliko god glupo zvucalo ... da li si probao samo da stisnes "Enter" kada ti on kaze da uneses password? Znaci da ne ukucas nista i ides na "OK" ili sta vec izadje ili stisnes Enter?

Poslednja izmena:
Pokusao sam s obadvije opcije. Svejedno, popravilo se samo... Ne znam koji mu je... hvala ipak!

oce to
cesto se stvari same poprave :banana:

Pa pusti ga preko Last Known Good Config. i probaj da stavis tvoju sifru, pa onda idi na normal boot i kucaj sifru... Ako nece, vidi u helpu ako ima nesto, ako nema, onda Format C:\

Nazad
Vrh Dno