Šta je novo?

Partition table recovery

sniper

Čuven
Učlanjen(a)
01.10.2004
Poena
630
pozdrav

ovako probao sam da instaliram mac osx for pc i pri nekoj operaciji sa hdd-om nesto se pojebalo, imam 1hd od 200gb koji sam podelio na 2, jedna od 160 je ostala sa podacima, a ova od 40 je trebala da sluzio kao mac osx particija ...

kapirao sam da je ****** partition table, pa sam skinuo neki partition doctor program koji je tu izdrljao nesto, i posle toga mi je vratio tu particiju od 160gb ali kao unallocated space , potom sam skinuo i Active@ Partition Recovery koji je sa tog unlocated space-a ischitao sve te fajlove, ali pri pokushaju da ih recoveru-je , prijavljuje neku gresku "out of disk boundaries" sto je kapiram zbog tog unallocated space-a (valjda nema gde da ih zapishe)

e sad moje pitanje je , da li bih od tog unlocated space-a mogao da napravim particiju, i da li bi se ti fajlovi ponovo videli kad bih probao nekim recovery tool-om da ih vratim ?

da li mozda neko ima neku drugu preporuku za vracanje tih fajlova? veoma su mi vazni ... mozda neko ima preporuku za neki servis koji se time bavi ?

pozdrav fala unapred

Poslednja izmena:
Probaj da nadjes MiniPE Windows pa odatle odradi rikaveri. Ja sam izbrisao ceo HDD od 300GB i vratio ga time. U stvari vratio sam samo 1nu particiju od 250GB koa mi je bila najbitnija. Ovo drugo me nije interesovalo...

pozz

Nazad
Vrh Dno