Šta je novo?

Partition Magic 8

kalla89

Čuven
Učlanjen(a)
06.03.2004
Poena
619
Imam problem sa ovim prog. kad hocu da podelim hard na 2 dela tj. 80 GB i 40 Gb na hardu od 120 GB,sve ja to lepo uradim ,pa me pita da treba da ide u restart da bi to sve resize-ovo i on
ode u restart i krene da obavlju ali napise neku gresku tj. error 27:cannot lock drive.Probao sam da ovo jos uradim na razne nacine ali nisam uspeo.Inace hard je PATA i ujedno je na Masteru.Inace ovaj postupak sam radio vec vise puta i svaki je bio uspesan.Hard je skoro nov(maxtor).Da li postoji jos neki prog. za ovo ili neko zna sta bi moglo da bude?

Ajd` sad necu da budem "pametan" pa da ti kazem da nikad ne pravis particije iz win-a i da ti stajem na muku.
Meni se to desavalo i ono sto sam ja zakljucio je da se to jednostavno desava bez nekog posebnog razloga, mislim em se radi u real-time em iz necega sto se zove Partition magic. Mislim da nije do tebe tj nisi ti nesto zeznuo.
Ja sam obicno nosio hdd kod nekog pa tamo sredjivao ili ako imas onaj kabl da ga ustekad u USB na nekom laptopu ili tako nesto.

Imam problem sa ovim prog. kad hocu da podelim hard na 2 dela tj. 80 GB i 40 Gb na hardu od 120 GB,sve ja to lepo uradim ,pa me pita da treba da ide u restart da bi to sve resize-ovo i on
ode u restart i krene da obavlju ali napise neku gresku tj. error 27:cannot lock drive.Probao sam da ovo jos uradim na razne nacine ali nisam uspeo.Inace hard je PATA i ujedno je na Masteru.Inace ovaj postupak sam radio vec vise puta i svaki je bio uspesan.Hard je skoro nov(maxtor).Da li postoji jos neki prog. za ovo ili neko zna sta bi moglo da bude?

Vidi dal imas neki program koji smeta - kao System Mechanic ili slicno.
Ako ne mozes to da resis na svom kompu - prikaci hdd na neki drugi komp, instaliraj PM8 i zavrsi posao.

Možda pom...

Da li nemaš kakvog administratora sa paswordom slučajno.......????

P.S. Meni je to jednom bio problem, možada pomoge tebi ko zna...

Poslednja izmena:
........... napise neku gresku tj. error 27:cannot lock drive........

Error #27 - Cannot lock drive
Under multitasking operating systems such as Windows 95, PartitionMagic must
lock a partition before it can safely modify it. If the hard disk contains files that
are in use by another process, PartitionMagic cannot lock the partition.

............Da li postoji jos neki prog. za ovo ............

Paragon Partition Manager
Acronis Disk Director Suite

Nazad
Vrh Dno