olfrud je napisao(la):Kada se prave particije na disku (novom HD-u) sa Partition Magicom, da su moguca razna usporenja, i uopste koji vi program favorizujete?
nisi nisi, samo svima je lepsi graficki interfejs od fdisk-aGenghis Khan je napisao(la):Samo DOS i FDISK...mozda sam ja malo paranoichan i staromodan (o boze) ali ne verujem partition-u ni malo...
TazDeVil je napisao(la):Jos jedan glas za FDISK (ne mora DOS, moze i Linux instal CD). Ova danasnja omladina nikako da poslusa starije. cheers :wave;
olfrud je napisao(la):Kada se prave particije na disku (novom HD-u) sa Partition Magicom, da su moguca razna usporenja, i uopste koji vi program favorizujete?
Da li bi mogao nekako da mi bacis na mail ovo?&Mancha& je napisao(la):ali one dve diskete sa caldera dr-dos rade savrseno. .
Grobar je napisao(la):Da li bi mogao nekako da mi bacis na mail ovo?
Imam PM pа ću napraviti sam. Nisam prvo ukapirao da si napravio u PM&Mancha& je napisao(la):U pitanju su dve diskete, od kojih je jedna boot. Mogu se napraviti u Partition Magic-u iz windowsa. S obzirom da nemam neki program kojim bi ih imidzovao, ako nemas PM, mozda eventualno da navratis do Brankove 11 kad budes u prolazu, pa da ti ih iskopiram?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari