Šta je novo?

Particije ili?

Učlanjen(a)
17.11.2007
Poena
320
Evo kupih konacno novi hdd pa sad imam sledecu dilemu. Ovaj samsung f3 je brzi od wd-a na kojem mi se nalazi boot trenutno. Realno, nemam potrebe za ovoliko prostora, ali ni za keshom tako da ovog wd-a verovatno necu prodavati jos neko vreme.
Interesuje me koliko bih u svakodnevnom koriscenju ja osetio to sto je zamzung brzi ako bih na njega prebacio boot, izdelio ga na particije, a wd izbacio? :)

re

Pa osetio bi‚sigurno.Zameni im funkciju.
Ajde neka se javi neko pa usput i meni da odgovori.Kod mene je situacija WD250AAJS i WD6401AALS.Novi sam izdelio na 70+175+175+175,pa bi hteo da odradim copy C particije sa starog na novi?Da li ACRONISOM ili nekim drugim programom mogu da odradim tako nešto.U acronisu imam opciju samo kompletnog hard diska,a to mi nije plan.

Poslednja izmena:
Osetio bi razliku ,podeli Samsung na tri particije:wave:

Pa osetio bi‚sigurno.Zameni im funkciju.
Ajde neka se javi neko pa usput i meni da odgovori.Kod mene je situacija WD250AAJS i WD6401AALS.Novi sam izdelio na 70+175+175+175,pa bi hteo da odradim copy C particije sa starog na novi?Da li ACRONISOM ili nekim drugim programom mogu da odradim tako nešto.U acronisu imam opciju samo kompletnog hard diska,a to mi nije plan.

Mozes samo najprije C mora da bude kreirana kao primarna particija.Tek poslije aktiviras Acronis Loader Recovery Manager i uz pomoc restore iskopiras image C particije iz starog na novog diska.

Nazad
Vrh Dno