Šta je novo?

Paragon drive backup

• Začetnik teme Začetnik teme Jurke
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Jurke

Čuven
Učlanjen(a)
01.03.2005
Poena
650
Interesuje me da li je ovaj program zaista alternativa Norton Ghostu i Acronisu, s obzirom na to da je besplatan? (kao besplatno je lose...)
Ima li neko iskustva sa njime, i da li je jednostavniji za rad od vec dokazanih Norton ghosta ili Acronisa?

Crni je napisao(la):

Ta informacija, o $49.95, nije tacna. Potpuno je besplatan, jedino trazi da se uredno registrujete na njihovom sajtu i zatim na svoj mail dobijete broj koji treba uneti prilikom instalacije.
Uostalom, ima ga i na pratecem CD uz poslednji broj Mikro-a, gde takodje pise da je besplatan.
Ja sam ga instalirao, potpuno regularno i besplatno, jedino sto ne znam koliko je zaista alternativa gore navedenim, mnogo popularnijim, programima.
Dakle, sigurno je besplatan

Preporuka

Jurke je napisao(la):
Interesuje me da li je ovaj program zaista alternativa Norton Ghostu i Acronisu, s obzirom na to da je besplatan? (kao besplatno je lose...)
Ima li neko iskustva sa njime, i da li je jednostavniji za rad od vec dokazanih Norton ghosta ili Acronisa?

Evo da citiram samog sebe i odgovorim na postavljeno pitanje ....
Ukratko, sjajan je. Testirao sam ga nekoliko puta, i radi bez greske. Vraca image sa CD ili iz pomocnog sistema (drugi OS na istom HDD) podjednako dobro i brzo.
Preporucujem ga svakako, posebno zato sto je besplatan. Potrebno je samo registrovati se na njihovom sajtu, sto se radi odmah pri instalaciji.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno