Šta je novo?

Par problema u WinXP

ncuts

Čuven
Učlanjen(a)
11.03.2002
Poena
604
1) Ponekad WinXP neće da startuje Zoc/Pro 3.14 i izbaci sledeću poruku: zoc.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. U čemu je problem?

2) Posedujem Mustek 1200SP skener koji je povezan sa PC-om preko Tekram SCSI kontrolera. Problem je u tome što WinXP prilikom podizanja ne učitava TWAIN drajvere ako skener nije uključen tako da bih nešto skenirao moram da uključim skener odem u Device manager uradim Scan i onda startujem Photoshop. Da li postoji neko elegantije rešenje?

3) Kako da isključim Autodial? U Dail-up preferences čekiram opciju Disable autodial while I am loged on, ali nakon restarta sve se vrati na staro. U čemu grešim?

ncuts je napisao(la):
1) Ponekad WinXP neće da startuje Zoc/Pro 3.14 i izbaci sledeću poruku: zoc.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. U čemu je problem?

2) Posedujem Mustek 1200SP skener koji je povezan sa PC-om preko Tekram SCSI kontrolera. Problem je u tome što WinXP prilikom podizanja ne učitava TWAIN drajvere ako skener nije uključen tako da bih nešto skenirao moram da uključim skener odem u Device manager uradim Scan i onda startujem Photoshop. Da li postoji neko elegantije rešenje?

3) Kako da isključim Autodial? U Dail-up preferences čekiram opciju Disable autodial while I am loged on, ali nakon restarta sve se vrati na staro. U čemu grešim?

Win Xp je jednostavno takav, recimo ja se mučim sa externim modemom (diamond), ako ga ne uključim pre podizanja sistema, posle moram u "device manager"...

ncuts je napisao(la):

Problem rešen. Instalirao sam Zoc/Pro 4.05.

ncuts je napisao(la):

Auh... ja sam dugo imao doticni problem, pa sam cackao, cackao i na kraju nasao. E sad ne secam se tacno gde, ali proveri sve properties-e jos jednom, negde ima...

Treba isključiti opciju Enable autodial by location

ncuts je napisao(la):
Treba isključiti opciju Enable autodial by location

Jel ti sad radi? Ma znao sam da je neka pizdarija...

Vrh Dno