Šta je novo?

Par pitanja za youtube

misa0152

Cenjen
Učlanjen(a)
01.08.2012
Poena
151
1.) Kako pisati napomene/oblacice sa duzom strelicom PRIMER
2.) Kako postaviti ove slicite da te subscribe PRIMER
3.) Kako postaviti ove ikonice na kanal da te vode negde PRIMER
4.) Kako postaviti za osnovnu sliku videa a da ta slika nije od one tri...Kada kacate video mozete izabrati tri slike a neko okaci neku svoju PRIMER
5.) Kako namestiti da ti prikazuje ne samo vreme vec i slicicu OVDE

Znam odgovore za 2. i 3.
Sto se njih tice moras da budes youtube partner recimo kao sto je gastoz kog si postavio u nekom od primera... moras da imas minimum 100K pregleda mesecno ja mislim da bi uopste bio kvalifikovan za tu pricu... kad postanes YT partner onda imas mnogo vise opcija za svoj chanel izmedju ostalog i te pod projem 2 i 3 sto si pitao...

Odgovor na 5 - samo se to namesta...

Da iskoristim temu.. zna li neko kada YT sankcionise postavljanje muzike? Obicno stave ono ''matched third party content'' i to je to ali me zanima koliko tolerisu? Postavljam uglavnom nekomercijalne (da ne kazem undeground) stvari kojih nema inace na YT ili neke rare i live u najboljem mogucem kvalitetu, malopre postavio Amon Tobin pesmu koja nije bila na YT.. i sami znate koliko kanala sa bukvalno terabajtima muzike (a da su obicni korisnici u pitanju) pa me zanima ovo, ne bih da mi likvidiraju kanal jer imam bas pune plejliste svega i svacega.

Poslednja izmena:
Pa napravi novi nalog samo za upload, pa nece biti skupa zrtva. Ja sam tako uradio.

Nisam toliko ozbiljan uploader :) A i mrzelo bi me da se smaram sa 2 profila..

He, ja na tom drugom profilu imam svega 2 uploada. Lakse 100 puta, uopste ne razmisljas.

daj ti nama taj tvoj kanal sa underground elektronikom :D

Nemam mnogo aploudovane muzike ali ovo sto imam itekako vredi :) (razni zanrovi, stvari koje nisu postojave u dobrom kvalitetu na YT ili neki rare/live). Link za YT je u profilu.

Vrh Dno