Šta je novo?

Par pitanja za WORD...

rossi-old

Slavan
Učlanjen(a)
12.01.2006
Poena
350
Zanima me kad kucam fakturu i recimo treba da ukucam 10 komada nekog tonera od po 1500 din i kad stavim sumu na kraju da on izbaci lepo 15000 din a ne da se mucim i svaki put da 'vatam digitron i da racunam pa da sam ukucavam?
Aj prvo mi tu misteriju razreshite pa da pitam dalje:)

fakture se obicno rade u exelu, tamo lepo imas formule i sve je ok. u vordu takodje imas formule table formule ali moras raditi u tabeli da bi one radile, to je to

Šiki, ja radim kao što je cvrle predložio - imam Word dokument u kome su ubačene Excel tabele i to je to :D Ako ti treba primer, javi da ti pustim u četvrtak na mail...

ajd ako ti nije frka...

da li je access najbolji za baze podataka,tacnije da napravim ako imam 3000 necega pa prodam 638 da mi napishe ostatak i da posle samo dodam kad stigne nova tura,ili ima neshto jednostavnije?

ajd ako ti nije frka...

da li je access najbolji za baze podataka,tacnije da napravim ako imam 3000 necega pa prodam 638 da mi napishe ostatak i da posle samo dodam kad stigne nova tura,ili ima neshto jednostavnije?

Access sigurno nije najbolji za baze podataka!
Za ovo sto je stavljeno kao zahtev, on je sasvim dovoljan i dovoljno jednostavan.

ajd ako ti nije frka...

Mozes da napises i neku web aplikaciju u PHP-u, koristeci MYSQL, vrlo lako i jednostavno :)
Ili koristi Excel :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno