ZLI
Čuven
- Učlanjen(a)
- 30.08.2002
- Poena
- 620
Kako u SoundForge programu da isecem pesmu tako da se ne zavrsi onako neprirodno vec da se zavrisi sa nekim “bitom” iz te same pesme kao da je tu i trebalo da se zavrsi, znaci ne neki fade out vec da se nadje pogodan trenutak za kraj sa nekim visim “pikom” i tu da isecem .
Kako da napravim od dve pesme mix ili neki crosfade zadnjih 5-10 sekundi tako da se prva polako stisava a druga (u isto vreme) pojacava i nastavlja . (da li takav mix mora da se snimi kao jedan file odnosno pesma)
Kako da recimo kada imam 10 otvorenih pesama sve snimim kao waw a bez da idem pojedinacno na save as , jer kad izaberem save all nesto prijavi i nemoze tako, …
Valda sam bio jasan, hvala unapred
Kako da napravim od dve pesme mix ili neki crosfade zadnjih 5-10 sekundi tako da se prva polako stisava a druga (u isto vreme) pojacava i nastavlja . (da li takav mix mora da se snimi kao jedan file odnosno pesma)
Kako da recimo kada imam 10 otvorenih pesama sve snimim kao waw a bez da idem pojedinacno na save as , jer kad izaberem save all nesto prijavi i nemoze tako, …
Valda sam bio jasan, hvala unapred