Šta je novo?

Par pitanja za MyIE2

• Začetnik teme Začetnik teme mixi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

mixi

Čuven
Učlanjen(a)
07.03.2002
Poena
630
Program je olican samo me zanima par stvari:

1) Kada se skinem sa neta i cekiram work offline, nece da mi prikazuje stranice iz historija, dok u IE-u to radi odlicno.
2) Kako da iskljucim automatsko pretrazivanje preko Google-a kada slucajno obelezim nesto na stranici i uradim drag and drop.

imam i ja jedno pitanje.

kako ukucati znak € bez iskljucenog num lock-a? kad mi je ukljucen i ja pritisnem alt+128 on krene da mi otvara favorites

mixi je napisao(la):
2) Kako da iskljucim automatsko pretrazivanje preko Google-a kada slucajno obelezim nesto na stranici i uradim drag and drop.

Mislim da ces to resiti u Internet Options>Advanced i stavis Do not Search from the Adress Bar. Medjutim i pored toga kada obelezis nesto i prevuces drzeci levi taster, ipak ce myie2 otvoriti novi tab sa obelezenim sadrzajem u adress bar.
To se nece desiti jedino u slucaju da si ukljucio simple colector (neka vrsta clipboard-a) u myie2 (Tools>Simple Collector ili Ctrl+G), pa prevuces obelezeni tekst ili link u njega. Bilo gde drugde drag`ndrop otvara novi tab. Ne vidim opciju koja bi mogla da iskljuci ovakvo ponasanje.

Prvo sam resio tako sto sam odstiklirao Clear Cache pri izlazu.
A za drugo i dalje nemam resenje.

Nazad
Vrh Dno