Šta je novo?

Par pitanja u vezi sa Nokia N70

freemind

Slavan
Učlanjen(a)
30.05.2004
Poena
319
Posedujem doticni telefon i interesuje me:
-Zasto nema stopericu - koji bi ste mi program preporucili za stopovanje vremena
-Zasto Record moze da snima samo 1minut iako imam pregrst memorije - opet preporucite program za record koji moze da snima onoliko koliko mu memorija dozvoljava
Nervira me kada udjem u gallery i onda u Track sto nemam one kao ikonice zute sa crvenom notom koje oznacavaju pesme nego kao neki player sa onim glupostima Artist
Tracks
Genres
Playlists
A kod mog ortaka je drugacije. To je kao sto nenam originalni softver jer je telefon skinut sa mreze TIM ali sa ga nosio da mi se instalira origanalan softver u servis i sve one web aplikacije i teme za TIM su se izbrisale ali je to i dalje ostalo. Kako da to promenim.
I zasto nemogu sam da pravim foldere npr u folderu Images and Movies hteo bih da sam rasporedim slike kako ja hocu.
Preporucite mi dobru memorijsku karticu do nekih 30e od 512mb.Koje firme proizvode najbolje memorijske kartice za telefone.
Preporucite mi 5 po vama najkorisnijih dodatnih programa za symbian platformu.

Memorijske kartice imas od 1GB vec za nekih 27 eura,a za programe ti ne mogu pomoci jer ne koristim diktafon niti stopericu!
Pozdrav ,)

Nazad
Vrh Dno