Šta je novo?

Par Firefox pitanja (za Zonija)

Air Jordan

Čuven
Učlanjen(a)
30.08.2004
Poena
710
Evo,preneto iz thread-a o IE tabovima:

Zonijev FF:
http://img260.echo.cx/img260/7920/firefox4jm.png

Pitanja:
Urospo: "Zoni koja ti je to thema na FF?
I kako da ubacim adrese sajtova gore iznad adressbara kao kod tebe?"

Takodje,kako si stavio x na svaki tab,kako si stavio tabove na dno i moze li se skroz ukloniti status bar?

Poslednja izmena:
Da ne otvaram novi thread, kako da sacuvam sva podesavanja u FF-u prije recimo reinstalacije Win-a ili ghosta. Znaci sve teme, extenzije i sl. Moze li to ili mora sve ispocetka. Pozdrav

MozBackup is a utility for creating backups of Mozilla, Mozilla Firefox, Mozilla Thunderbird and Netscape profiles. It allows you to backup mail, favorites, contacts, etc. This program is freeware.

Download

izvini, Urospo, ali stvarno ne znam kao da ti drugacije objasnim... sta KONKRETNO ne razumes???

a. ako te zanima kako da postavis linkove, onda View > Toolbars > Bookmark toolbar

b. ako hoces da ih prebacis gore, onda desni klik na glavni toolbar, pa Customize... dok si u Customize "fazonu" 🙂 mozes da drag^drop bilo koji toolbar, pa i onaj sa linkovima... kad ga prevuces gore, iskljuci Customize (klikom na OK)... nakon toga, idi ponovo na View > Toolbars > Bookmark toolbar, pa iskljuci prikaz tog bara...

jel OK? :wave:

Poslednja izmena:
Da, sad je OK., uspeo sam! Naime, nisam isprva shvatio kako da postavim linkove. :wall:
Hvala!

Kod mene firefox izgleda da ima bug sa Bookmarks Toolbar Items sa postavljenim linkovima gore ispod adressbara, posle minimize i maximize dugmici sa adresama nestaju.

Poslednja izmena:
Da li može onaj preview prozorčić što se pojavi kada staviš kursor iznad nekog threada da se poveća tj. da prikaže duži tekst?

ZoNi je napisao(la):
evo ovako...

- skin je Noia 2 Extreme...
- "adrese sajtova gore iznad adressbara": desni klik na neki toolbar, pa Customize; sada je moguce pomerati toolbarove
- "x" na tabovima: extenzija TabX
https://addons.mozilla.org/extensions/moreinfo.php?id=785
- tabovi dole: valjda pomocu extenzije Tabbrowser Preferences
https://addons.mozilla.org/extensions/moreinfo.php?id=158&application=firefox
- uklanjanje Status Bara: View > Staus Bar (ukloni potvrdu)

Zoni nisi spomenuo Extended Statusbar 1.1, sa slike. To je ona odlicna ekstenzija koja pokazuje u status bar-u broj ucitanih slika, velicinu u kB, vreme ucitavanja itd.

Matthias je napisao(la):
Zoni nisi spomenuo Extended Statusbar 1.1, sa slike. To je ona odlicna ekstenzija koja pokazuje u status bar-u broj ucitanih slika, velicinu u kB, vreme ucitavanja itd.
I meni se to svidelo, ali ne mogu da je nađem. 😡

NiTro je napisao(la):
Pa jesi gledao uopste? GOOGLE
Uvek Googlam pre no što postavim neko pitanje, ali ovog puta nisam našao. A zašto Googlati kad bi to trebalo da bude na matičnoj strani a tamo ga nisam našao? Ima li neko link za dotičnu ekstenziju pa da ne tupim više?

Dabre, pa pogledaj prvu starnu koju je nasao google i koju ti je dao zoni. Podgadjaj, iste su... Ne znam jesi uopste pogledao link koji sam ti dao...

OT: Već danima počnem da se smejem kad god vidim naslov ovog topic-a. Ajd da je Maxthon pa da bude za Zonija, ali FF. :smoke: Da nisam uleteo u neki paralelni svemir? 😀

Poslednja izmena:
Živi bili, skinuo sam dotičnu ekstenziju, ali mi i dalje nije jasno kako je nema na zvaničnom sajtu? Da li i za sve ostalo vezano za FF moram da Googlam? To mi deluje malo glupo.
I ja sam u suštini Maxthonovac koji pokušava da se navikne na ovu repatu zverku, pa da vi'š nekako mi ide sve bolje i bolje. 🙂 Videćemo. 😉

Nazad
Vrh Dno