Šta je novo?

par delova do 500e

int+

Cenjen
Učlanjen(a)
05.07.2011
Poena
159
Cao drugari,uzimao bi nekolicinu delova pa ako imate bolji predlog za te pare pisite a evo ih:

ASUS M3N78[ostaje,pa tamo za god,godinu ipo taman kad izadju bulldozeri uzecu neku drugu jer trenutno niti imam para niti mi treba]
AMD 965BE[uz update bios-a sljaka ce,a ako zahvali para uzecu 955 ali ne nameravam da ga oc-ujem za sad]
sapphire 6950
kuler verovatno cm 212+
dokupicu jos 500GB verovatno WD blue AAKX
napajanje trenutno imam chiftec ctg-400 400w cini mi se koje tesko da ce zavrsavati posao tako da bi uzeo Seasonic SS500-ET [kakva je razlika ss500-et bulk?]

e sad zanima me da li ce to moci u
1.jpg
mada cisto sumnjam da ce upasti sve to pa bi uzeo TT v3 verovatno.

Ako imate neki predlog,sta bi mogao da uzmem slobodno,e da TRENUTNO sam na 19'' pa bi to mozda bio i overkill,ali bi tamo krajem avgusta dokupio nov monitor pa bi imalo smisla ali dobro.

btw. inace komp mi je vecinom za igre iako uz to imam i ps3 i x360 tako da bi mogo da posluzi i za filmove i skidanje.

Poslednja izmena:
a jel bi moglo da mi stane to sve u ovo gore kuciste na slici?Inace koliko bi mogao da prodam GF 8800GT,amd 5400+ 2x2.8ghz i gore navedeno napajanje?

Zabranjeno je davati procene, a sto se tice V3, stace bez problema :)

Imam jos 2 pitanja:

1. Jel bolji F3 500gb ili WD BLUE AAKX 500gb da uzmem
2. Jel ce moci ove komponente da stavim u kucistu kao gore sa slike[tt winq rs 101 cini mi se] ili mi negine tt v3?

znaci mogao bi lagano grafu,u to nisam ni sumnjao,zanima me da li bi moglo napjanje,kuler.

mada negine mi novo kuciste u svakom slucaju i uzecu verovatno v3.

Btw. hoces da kazes da je ovo trenutno kuciste cak i vece od tog sto cu uzeti[v3]?

Nazad
Vrh Dno