Pozz ljudi!interesuje me sledece: vec tri godine koristim LG L225WS i prezadovoljan sam sa njim ali došao sam do neke kinte pa bih da uzmem nešto malo vecu dijagonalu.Po Vašem mišljenju koji je najbolji od sledeca tri monitora:
LG E2340S-PN LED
LG W2453TQ-PF ili
LG W2453SQ-PF.
Tu su negde sa cenama monitor bih koristio pretežno za igrice i filmove mada može da dode u obzir i malo obrade fotografija čisto amaterski.
Takode koristim zvucnike Altec Lansing V4251 i stvarno imaju odlican zvuk ali nešto sam se zalepio sa ove Microlabove Solo 6c i 7c.Interesuje me koji sistem je po Vašem mišljenju bolji i da li na primer mogu da Alteka koristim samo za igrice a Microlaba za muziku i filmove?
Konfiguracija:
X4 955
MSI 870A-G54
2x2 GB KINGSTON 1600 Mhz GENESIS
GAINWARD GTX570
CREATIVE Sound Blaster PCI Audigy SE Bulk (7.1)
LG E2340S-PN LED
LG W2453TQ-PF ili
LG W2453SQ-PF.
Tu su negde sa cenama monitor bih koristio pretežno za igrice i filmove mada može da dode u obzir i malo obrade fotografija čisto amaterski.
Takode koristim zvucnike Altec Lansing V4251 i stvarno imaju odlican zvuk ali nešto sam se zalepio sa ove Microlabove Solo 6c i 7c.Interesuje me koji sistem je po Vašem mišljenju bolji i da li na primer mogu da Alteka koristim samo za igrice a Microlaba za muziku i filmove?
Konfiguracija:
X4 955
MSI 870A-G54
2x2 GB KINGSTON 1600 Mhz GENESIS
GAINWARD GTX570
CREATIVE Sound Blaster PCI Audigy SE Bulk (7.1)