Šta je novo?

Par brzih saveta

Alexva

Slavan
Učlanjen(a)
27.09.2008
Poena
330
Pozz ljudi!interesuje me sledece: vec tri godine koristim LG L225WS i prezadovoljan sam sa njim ali došao sam do neke kinte pa bih da uzmem nešto malo vecu dijagonalu.Po Vašem mišljenju koji je najbolji od sledeca tri monitora:

LG E2340S-PN LED
LG W2453TQ-PF ili
LG W2453SQ-PF.

Tu su negde sa cenama monitor bih koristio pretežno za igrice i filmove mada može da dode u obzir i malo obrade fotografija čisto amaterski.

Takode koristim zvucnike Altec Lansing V4251 i stvarno imaju odlican zvuk ali nešto sam se zalepio sa ove Microlabove Solo 6c i 7c.Interesuje me koji sistem je po Vašem mišljenju bolji i da li na primer mogu da Alteka koristim samo za igrice a Microlaba za muziku i filmove?

Konfiguracija:
X4 955
MSI 870A-G54
2x2 GB KINGSTON 1600 Mhz GENESIS
GAINWARD GTX570
CREATIVE Sound Blaster PCI Audigy SE Bulk (7.1)

Odlučio sam se.uzimam VIEWSONIC VX2739wm pa šta dobri Bog da a nadam se dobrom.Hoće li bar neko biti ljubazan da mi pomogne da iskopam ove Microlab H-500 zvučnike negde kad mi već niko nije pomogao oko monitora ili mnogo tražim?pozz.

Odlučio sam se.uzimam VIEWSONIC VX2739wm pa šta dobri Bog da a nadam se dobrom.Hoće li bar neko biti ljubazan da mi pomogne da iskopam ove Microlab H-500 zvučnike negde kad mi već niko nije pomogao oko monitora ili mnogo tražim?pozz.

dell u2311h :) a ako ti nije nista hitno dobro bi bilo da sacekas U2412M da stigne kod nas, monitor koji je dell izbacio pre nedelju dana sa IPS panelom i LED pozadinskim osvetljenjemi cena mu je oko 400 dolara sto je oko 250 eura - vrlo povoljno :)

Pa kod nas kad stigne sigurno ce mu cepnuti vecu cenu, ali o tom-potom...:)

Nema više VIEWSONIC-a.poslednji u firmi maznuo neko sa strane a kao bio obećan.eto.može li mala pomoć ( a treba da odlučim do sutra najkasnije do 14h ) monitor PUNA 24 inča odnos stranica 16x10 do nekih 200-220 e?

Vrh Dno