Šta je novo?

papir

• Začetnik teme Začetnik teme Lucas
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Lucas

Čuven
Učlanjen(a)
24.02.2002
Poena
705
gde u bg-u je najbolja ponuda raznih papira (razlicitog sastava)

Poslednja izmena:
Lucas je napisao(la):
gde u bg-u je najbolja ponuda raznih papira (razlicitog sastava)

I mene baš zanima... Ja papir - Fabriano 100 g/m² i 140 g/m² , kupujem u IPS-u ili u Službenom glasniku - zavisi šta mi je usput 😀 . Mada recimo zadnji put sam jedva našao 100 gramski papir.

edit:
Ako neko zna gde ima baš veliki izbor kvalitetnih papira bilo bi lepo da to podeli sa nama. 🙂

Poslednja izmena:
Probaj u Image...
Adresa:Knez Miletina 7.....ili na www.image.co.yu
Svojevremeno su imali jako dobre Canon papire za kolor kopir aparate....dual side....izdrzavali su do 1440X720 sa obe strane fotke oko 80% pokrivenosti mislim da su bili od 100-120g ali nisam siguran...

Poslednja izmena:
Ja sam video gomilu razlicitih papira u prodavnicama OFFICE STORE (ako se dobro secam naziva). Ima ih u Sarajevskoj (kod Nemanjine) i kod V gimnazije (preko puta palilulske pijace).
Ne znam kakvog je kvaliteta ponudjeni papir, ali mozda nadjes ono sto tebi treba.

Pun naziv je "Office 1 SuperStore". Ako se ne varam, imaju lokal i u YBC na NBG.
U firmi redovno dobijam njihove kataloge. Ponuda je odlicna, a istaknute cene takodje deluju korektno...
Za Xerox 80g papir povremeno imaju akcije i recimo na 10 riseva dobijes jos jedan gratis (dakle 9% popust)....

Nazad
Vrh Dno