Šta je novo?

Pao telefon zeleni ekran

stefkoss

Cenjen
Učlanjen(a)
14.12.2012
Poena
170
Infinix Note 12 Pro, pao sa metal visine na ekran i sad je samo zeleno preko ekrana, prvo je bilo sve crno, sad je postalo zeleno.
Sta mislite moze li se popraviti idem popodne kod majstora?

Definisi sta znaci popraviti. Sve je moguce popraviti samo je pitanje cena.

Ekran je riknuo. Mora ceo da se menja. Pitanje gde naci ekran na stanju za taj nepoznati brend. Naručivanje iz kine jedina opcija (ako nadjes gde da naručiš)

Nasao sam ovde najjeftinije, e sad se dvoumim izmedju tft i original, hocu li osetiti veliku razliku?
Planiram da ga prodajem brzo, hoce li se primetiti da nije original display ako uzmem tft?
link displey-a

Zavisi na kakav naletiš... Ako je oginal amoled primeti se lako

Pa realno treba napomenuti da je menjan ekran kod prodaje.
Ali to niko ne radi,ja sinoć baš baci pogled na Realme 8 pro 8/128 99e,u top stanju...naravno pitanje da li je menjano nešto,naročito ekran,dobih potvrdan odgovor da jeste..Lik 5000+ ocena.
Takodje neće dugo potrajati ti zamenski ekrani,pa kod pojedinih tel. nije vredno zamene.
Jedino da nadješ tel kome je crkla npr matična pa od njega da ugradiš.

Sto ne bi potrajalo? Ako je zamenskj ekran dobar može potrajati godinama... Ja sam na mom tabletu menjao ekran i eno ga radi više od godinu dana bez problema...

Stigao mi je drugi displey, ali ne umijem da ga promjenim a serviser mi traze 50e, necu dat 50e pa da ga necu nikad promjenit.

@stefkoss ako je sa frame-om, moći ćeš odmah sam, a ako nije, skidaš stari, odlepljuješ fenom za vreli vazduh i posle novi za njega zalepiš odgovarajućim lepkom.

Nazad
Vrh Dno