Šta je novo?

Pandora Radio u Windows 7 vs. Windows 8

TMEV

Slavan
Učlanjen(a)
04.07.2009
Poena
319
Nisam bio 100% siguran, ali sam ipak odlucio da bi ovo pitanje pripadalo ovoj temi.

Naime, na kompjuteru na poslu imam Windows 7 i povremeno poslusam Pandoru preko aplikacije instalirane u Gugl Hromu. Savrseno je radilo do pre mozda oko nedelju dana ili malo vise. 2 su problema. Prvo na stranici pandore dok ide bilo koja pesma sa moje sacuvane "radio stanice" nema naslova benda i pesme, slike albuma, kao i teksta ispisanog ispod te slike. Drugi problem je sto nakon sto se zavrsi 1 pesma, radio stane, ne radi vise. Problem se resi tako sto ili refreshujem stranicu ili kliknem na drugu "radio stanicu". A onda ce on pevati isto samo 1 pesmu sa te druge stanice i opet stane. Danas sam i upgrejdovao hrom sa 24 na verz. 25 i opet isto.
Medjutim Pandora fino radi u IE.

Na kucnom kompu gde imam Win 8, koristim Pandora App i sve radi savrseno. Ali ako poteram pandoru preko Hroma u Win 8, isto se desava.

Ocigledno problem je u Hromu. Ima li koga da ima slican problem ili potencijalno resenje.

Evo sad je proradilo. Ja se izvinjavam, naslov je u stvari pogresan. Trebalo je biti Pandora radio u Chrome vs IE. Evo od malopre radi kako treba u Chromu, iako nije radilo pre toga. Samo je odjednom pocelo da radi, bez resetovanja ili update-ovanja Chroma???
Jos veci zbunj kako to moze odjednom :)

Nema puno ljudi koji moze da ti odgovori iz razloga sto Pandora radio nije dostupan u Srbiji i regionu.

Haha, vidim ja nesto nema odgovora. Sreca pa je Chrom popravio to sto nije valjalo. I kolega se zalio da "pubmed" nije radio u Chromu, u isto vreme kad i meni ovo nije radilo. I onda najednom, radi pubmed a radi i Pandora :)
Hvala na pojasnjenju. Zaista steta sto nema Pandore tamo. Super je stvar.

Eto ako nekog interesuje, primetio sam da je bolje slusati Pandoru preko Chroma jer apsolutno nemam reklama (dakle za free verziju pandore), dok u IE, ma posle svake, ili svake druge pesme, ide neka reklama sto kvari ugodjaj.

Nema puno ljudi koji moze da ti odgovori iz razloga sto Pandora radio nije dostupan u Srbiji i regionu.

Vrh Dno