Šta je novo?

Panda Antivirus ?

drapin

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
26.07.2001
Poena
710
Jel neko probao Pandu, i konkretno koju ???

Malo sam zbunjen po pitanju verzija: na njihivom sajtu se Titanijum verzija opisuje kao novija i savrsenija, a ako pogledate cenu Platinum verzija je ravno duplo skuplja, sto bi valjda trebalo da znaci i da je bolja.
Posto sam sa naseg "omiljenog" kineskog sajta skinuo obe retail verzije, sad sam u dilemi...

Bajdvej, ako nekog zanima zasto uopste Panda: pa NAV uopste ne uzimam u obzir, KAV novi pravi malo problema, KAV starog (AVP-a) mi je pun kofer, ne mogu vise da ga gledam, a Panda je po nekim novim zapadnim testovima pobedio sve zivo...

i ja sam cuo sve najlepse za novu Pandu ali mi srce kuca za eTrust AntiVirus od Computer Associates-a ctp;

Da on je kao proglasen od strane PC World-a kao najbolji AV ako je to uopste bitno mada ako se dobro secam KAV-a nije bilo na tom testu.

Probao obe verzije, i platinium i titanium.Update radi samo 15 dana , aposle toga trazi user name i password da skines update virus definiciju.Inace mislim da je the best av jer je pronasao i one viruse koje nisu uspeli Norton 2002 i Kaspersky.

borab je napisao(la):
Update radi samo 15 dana , aposle toga trazi user name i password da skines update virus definiciju.
:mad: boom Grom i Pakao !!! boom :mad:

Zar i one retail verzije sa liaoakai-a ???

Bajdvej, jel' ste znali da imaju domaceg distributera ? Mogli bi mozda da razmislimo i da ga legalno kupimo :D

Ima i Kaspersky distributera za nasu zemlju - Singi, samo da se zna.

Nazad
Vrh Dno