Šta je novo?

Panda Antivirus Titanium v2.04.02

mambo

Čuven
Učlanjen(a)
20.05.2002
Poena
619
Skinuh danas pomenutu verziju ovog antivirusa..znaci najnovije izdanje..medjutim nemogu nigde da zabodem crack ,a ovo chudo je trial....dali neko ima doticni crack da ga svucem posto nisam mogao nigde da ga savatam....dali mozda postoji neki univerzalni crack za Titanium...ajde ljudi svaka pomoc je dobro dosla....Inache ako niko nema crack dali moze da ponudi link za download pande (neke druge verzije koja sljaka OK) ali sve sa crackom i tome slicno......Unapred vam ZA(h)VALJUJEM... :D :wave;

Neces imati mnogo vajde od Pande. Koliko znam crack ne treba za full funkcionalnost, ali nakon 15 dana ce ti traziti username i password da bi update-ovao bazu.
E to neces naci nigde, ja trazio i probao vec tri puta, nijedan od onih koji mogu da se nadju na net-u ne radi, izgleda da se odmah "black list-uje" :(

Dakle uzivaj 15 dana i onda ga deinstaliraj (ili kupi legalni, imaju cak i domaceg distibutera...). Inace, sjajan je - nazalost !

Hvala buraz,bar si mi ustedeo vreme koje bi izgubio jureci crack...inache stvarno je Panda lepo odradjena....ma ceo trip mi je sto hocu da promenim malo AVP...e sad imao sam u planu Pandu.. sad razmisljam o Nortonu... medjutim svi oni linkovi koje su ljudi ostavili po forumu za download... ne rade.... dali ti mozda znash neki link za download Nortonovog antivirusa?... (nije bitno dal je 2002 ili 2003).... uzdravlje cheers

drapin je napisao(la):
Neces imati mnogo vajde od Pande. Koliko znam crack ne treba za full funkcionalnost, ali nakon 15 dana ce ti traziti username i password da bi update-ovao bazu.
E to neces naci nigde, ja trazio i probao vec tri puta, nijedan od onih koji mogu da se nadju na net-u ne radi, izgleda da se odmah "black list-uje" :(

Dakle uzivaj 15 dana i onda ga deinstaliraj (ili kupi legalni, imaju cak i domaceg distibutera...). Inace, sjajan je - nazalost !

nije tacno, ja imam ovu verziju pande titanium i koristim je vec skoro 2 meseca i update baze mi radi bez problema.
e sad , ne secam se tacno gde sam ga skinuo al ako nekom treba nek me cimne na [email protected]

Nazad
Vrh Dno