Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
prema informacijama sa neta to je 6600 samo manji i lakshi + koristi miniSD koji se vadi bez gashenja telefona.
E sad me interesuje utisci iz prve (moze i iz druge ) ruke...
Mnogo lep telefon. S obzirom da je Symban, ne vidim šta može da se pogreši kod njega. Smeta mi samo antena i što je Panasonic. Sve ostalo je verovatno na nivou.
ma nije tajna nikakva... 205€
symbian je a dosta je manji... pa me je zato zainteresovao
ali bih ja radije da pitam da li je neko imao nekakvih problema, bilo sa HW bilo sa SW, jer smo ipak u Srbiji gde je sve osim Nokie osudjeno na propast
Kad je već 200+€, ja bih pre uzeo 6630 ili MPx220. Ovaj poslednji ti je možda i najbolje sveukupno rešenje - preklop, dobar dizajn, integrisana antena, quad band, bar triput je brži od x700, Windows Mobile i sve što ide uz njega je po meni trenutno najbolje nešto što se može uzeti uz bilo koji gadget.
I nijedna od obe alternative nije Panasonic, što je možda i najznačajnije u celoj priči.
procitaj opise na netu, pa i onaj na mobilnisvet.com. Ja sam ga svojevremeno zapazio, ali po opisima drugih, ovaj hvata musterije vise na sminku nego na funkcionalsnot