Šta je novo?

Panasonic VS2

marinko98

Čuven
Učlanjen(a)
17.08.2005
Poena
875
Hteo bih da kupim Panasonic VS2, pa me zanimaju iskustva clanova foruma sa tim modelom. Da li se kvari, kakav mu je prijem signala i da li ga vredi kupiti za 140 evra polovan?

Ma gde bre vredi,jedino ako jo DO MESEC DANA star a preko toga ne,jer se,doduse na svega par mesta u BG-u,moze naci ganc nov za 160 eura!A telefon ko telefon nije nista specijalno,recimo da ga iz mase izdvaja taj mocan ekran,ali zato moli boga da mu nesto ne crkne,prakticno niko ne uvozi delove za Panasonic,ima burazer par komada kuci,nikad nijedan nije mogao biti popravljen zbog delova,tako da samo moze da se baci ili nosi preko grane na popravku!
Naravno ukoliko je telefon stariji,nemoj ni da razmisljas da ga kupis po toj ceni jer ljudi stvarno znaju da budu bezobrazni sa cenama!
Pozdrav ,)

Poslednja izmena:
Evo najzad sam kupio E60, sta da vam kazem(mislim na one koji ga nemaju ili ga nisu videli), tel je odlican, necu reci savrsen jer uvek moze bolje. Prikaz na ekranu je do sad najbolji koji sam ja video(a video sam skore sve modele raznih proizvidjaca) symbian dosta brz, konekcija na wlan odlicna, izrada dosta cvrsta, to sto nema kameru je samo plus zbog cene, a meni licno i ne nedostaje. Topla preporuka svima kojima treba ovakva vrsta telefona.

Nazad
Vrh Dno