Šta je novo?

Panasonic Viera i strim sa PCja - problem

Parallax

Cenjen
Učlanjen(a)
17.10.2014
Poena
155
Pozz,

Imam problem sa reprodukcijom sadrzaja sa PCja na Panasonic Viera LCD tv-u.

Filmove sa DVD-a, flasha, sa titlovima pustam na PCju, BS playeru, VLC-u, ...

Povezem PC=>TV pomocu HDMI/DVI i 3,5mmJack /RCA cinch za zvuk kablova , napravim dupli display, podesim rezolucije, poteram sa PCja, sve radi, filmovi sa Youtuba, brows sa weba, sve reprodukuje kako sam i ocekivao. Ton i slika OK, nemam zamerki.

Probam sa BS Playerom, VLC playerom, KMPlayerom da pustim neki od filmova, na LG monitoru imam sliku, ton, titl, kao i obicno, na Panasonicu, samo ton i titl ponekog filma, slike nema, samo frejm programa u kojem reprodukujem . Filmovi u raznim formatima, Avi, MP4, Divx, DVD, Mkv i ostali formati, ma nista.
Ni FLV koji bez greske strimuje sa Youtuba , nece da pusti sa PCja.

Ima neko ideju sta moze da bude resenje ovog rebusa?

Verovatno ti nije dobro podešen prikaz full screen-a na sekundarnom displeju - Panasonic-u. Da li možeš da vidiš video na TV-u kada nije u full screen modu?
Probaj da promeniš u podešavanjima za display adapter / grafičku karticu full screen video ili full screen mode da ide na sekundarni displej, a ne na PC.

Hvala za odgovor, ja regularno dobijam PC desktop na TV-u, ton (zvuk) ide, sve funkcionise ( mis/kursor) , imam frejm sa komandama od BS playera, ide ton sa filma, idu titlovi ali slike nema u tom BS Player prozoru ili bilo kom drugom plejeru.
Istovremeno, na monitoru PCja, sve radi.
Kao da Viera nece da prihvati taj digitalni signal za sam film.
Isti film, direkt sa Youtuba, sasvim normalno strimuje, slika perfektna @720p
Zato sam u rebusu, sta ne valja, kad sve radi osim samog prikaza filma.

Nazad
Vrh Dno