Šta je novo?

Panasonic TZ3 ili Canon 720IS

probeat

Čuven
Učlanjen(a)
28.10.2002
Poena
620
Dvoumim se izmedju ova dva aparata, citao sam neke testove i razlicita su misljenja pogotvo za " nepoznati" Panasonic.

Da li neko ima pomenute aparate i kako su se pokazali, vise me interesuje Panasonic iskustva?

Ja bih rekao ovako: "Canon pravi ekstra fotke i ima puno mogucnosti, a panasonic pravi super slike i sa svojim 10x zumom i wide objektivom ima neogranicene mogucnosti."

A ja bih se sa navedenim slozio, jer imam tz3 i vrlo sam zadovoljan istim.

Ja imam juga starog 20 godina i vrlo sam zadovoljan, ali chovek je pitao da li je bolji Golf ili Jugo :)

Poslednja izmena:
Drago mi je zbog juga, ali covek je pitao kakva su iskustva sa Panasonicom nekog ko ga ima. Iskustva su takva da sam vrlo zadovoljan aparatom. To ne znaci da je Canon los.

Drago mi je zbog juga, ali covek je pitao kakva su iskustva sa Panasonicom nekog ko ga ima. Iskustva su takva da sam vrlo zadovoljan aparatom. To ne znaci da je Canon los.

A kako njemu pomaze u izboru to shto ti imash Panasonica i zadovoljan si ? :) Neko koga to interesuje toliko da shkljocne zenu i decu na letovanju, bice zadovoljan bilo chime :)

Poslednja izmena:
A kako njemu pomaze u izboru to shto ti imash Panasonica i zadovoljan si ? :) Neko koga to interesuje toliko da shkljocne zenu i decu na letovanju, bice zadovoljan bilo chime :)

Mislis...potrazice nekog musteka bez optickog zuma? :D

Brate, koji vam je sa tim mustekom, imao sam ga pre 5 godina na nedelju dana, platio ga 3x jeftinije od najjeftinijeg Canona i zaradio na njemu, ovde se pricha o izboru medju aparatima slichnog cenovnog ranga :) I ne znam kakve to veze ima sa ovom temom na kraju :)

Poslednja izmena:
Hajde procitaj sta je covek napisao u 1. postu:

"Da li neko ima pomenute aparate i kako su se pokazali, vise me interesuje Panasonic iskustva?"

Odgovori koje je dobio su otprilike ovakvi:

Driver: "Canon nemam ali znam da pravi bolje fotografije i uopshte ima vishe mogucnosti, Panasonic isto nemam i znam da ima veci zum, ali zato imam juga starog 20 godina sa kojim sam vrlo zadovoljan, a imao sam i musteka"

jaksa: "Imam Panasonic tz3 i vrlo sam zadovoljan istim, to ne znaci da je Canon los. Juga i musteka nemam niti me zanimaju" :d

Poslednja izmena:
Vec smo 1000000000 puta pisali i o jednom i o drugom ako planiras da ucis kako se slika i da izvlacis max od aparata onda canon a ako oces da upalis aparat i skljocnes onda Panasonic... sto se tice slika po danu oba su super u uslovima sa losijim osvetljenjem Canon al moras znati sta i kako da bi dobio dobru fotku... Video mod je na oba odlican...

Hajde procitaj sta je covek napisao u 1. postu:

"Da li neko ima pomenute aparate i kako su se pokazali, vise me interesuje Panasonic iskustva?"

Odgovori koje je dobio su otprilike ovakvi:

Driver: "Canon nemam ali znam da pravi bolje fotografije i uopshte ima vishe mogucnosti, Panasonic isto nemam i znam da ima veci zum, ali zato imam juga starog 20 godina sa kojim sam vrlo zadovoljan, a imao sam i musteka"

jaksa: "Imam Panasonic tz3 i vrlo sam zadovoljan istim, to ne znaci da je Canon los. Juga i musteka nemam niti me zanimaju" :d

Opet, moze i moja baba da kaze kako je panasonic dobar jer je zadovoljna, ali koliko moja baba ima iskustva i znanja o fotoaparatima ? :)

Poslednja izmena:
Vrh Dno