Šta je novo?

Panasonic TX-L42ET60 ili LG 42lm640s

zugazuga

Cenjen
Učlanjen(a)
04.01.2013
Poena
159
Dakle, koji od ova dva tv-a bi ste mi preporučili:

Panasonic TX-L42ET60
LG 42lm640s

Prvi je iz 2013, a drugi iz 2012. Oba su smart 3D LED, imaju Wi-fi, skype itd, sve što mi je potrebno.

Koji uzeti? Ili ima neki bolji u ovom rangu?

Poslednja izmena:
Da sam sad u poziciji kao ti isao bi na Panasonic 42ST60. Imam ovaj LG i nista posebno cak pokusavam da raskinem kupoprodajni ugovor(ali su male sanse pa cu zadrzati tv) jer sam hteo ST50 iz 2012( inace to je plazma). 3D, Skype i Smart ne koristim.

Da sam sad u poziciji kao ti isao bi na Panasonic 42ST60. Imam ovaj LG i nista posebno cak pokusavam da raskinem kupoprodajni ugovor(ali su male sanse pa cu zadrzati tv) jer sam hteo ST50 iz 2012( inace to je plazma). 3D, Skype i Smart ne koristim.

Ja bi radije LED, a možeš li mi reći neke tvoje utiske o ovom LG LM640S modelu, šta je +, a šta -?

Pa pazi tv je ok. Zavisi kakav ti je operater kada je signal. Mozda sam ja malo pod uticajem tog kako su paneli LED Samsunga bolji od LG-a mislio da sam pogresio u izboru tv-a. Iskreno nikad ranije nisam ni imao LCD/LED/Plazma tv. Minus moze da bude eventualno probijanje pozadinskog svetla. Ja sam imao slican problem pa su mi promenili tv. Mislim da bi ti neko ko ima duze ovaj tv mogao vise reci ako se setim saljem na PP.
Iskreno ja sam u pocetku hteo Plazmu 42ST50 ali sam se uplasio vertiklnih linija ,Burnin-a, IR-a kao i refleksije ( mada se ona primecuje i kod 640S). A tv sam kupio u Srbiji i imam 5 godina gaarancije.

Poslednja izmena:
Dakle, koji od ova dva tv-a bi ste mi preporučili:

Panasonic TX-L42ET60
LG 42lm640s

Prvi je iz 2013, a drugi iz 2012. Oba su smart 3D LED, imaju Wi-fi, skype itd, sve što mi je potrebno.

Koji uzeti? Ili ima neki bolji u ovom rangu?

Skype ti na panasoniku ne radi bez kamere koja ti je + stotinjak evrića - ne radi ni chat (ne znam za lg, znam da na samsungu radi chat, možeš da odgovoriš na poziv, primaš video od druge strane... dok na panasoniku ništa bez kamere ne radi)

Nazad
Vrh Dno