Šta je novo?

Panasonic TX-50A300E

Nabukodonosor

Čuven
Učlanjen(a)
10.12.2003
Poena
815
Jel ima neko pomenuti tv mozda? Zanimaju me iskustva sa gledanjem sporta na ovom tv-u, da li uopste dobar za isti ili ne. Pokusao sam da nadjem neki review, ali je sve uglavnom na poljskom ili bugarskom.

Ne kupuj jer to nije Panasonic iako pise.Unutra je sve od Vox-a.To je sasija na koju su turci pakovali i osnovne modele Sharpa i Philipsa.Sliku tek ne zelim da komentarisem,imam pred sobom 39ku i 50ku,pikseli ko glava od eksera.Za sport u toj velicini a za malo para bi ti plazma bila vrh.

Hm, ja sam juce bas gledao u Gigatronu i nesto mi slika kao kad ja kuci na mojoj plazmi pustim Pink ili Prvu, a oni pustili sa flesa neki HD snimak. Mislim, bas mi cudno bilo, izuzetno losa slika, a znam da bi Panasonic trebao da ubija sa slikom.

Za sport u toj velicini a za malo para bi ti plazma bila vrh.

Pa da, ja sad imam neku malo stariju 42" Samsung plazmu, i trazim nesto vece, ali ne znam sta bih uzeo. Gledao sam neke LG plazme, cini mi se 6500 serija, ali ne znam kakve su.

Sa LG plazmom nemam iskustva,iskreno.Imali smo u firmi Samsungove F i H serije koje su se odlicno pokazale.I o Panasonic plazmama sam cuo samo najbolje.

Moj drug je kupio Panasonic TX-50A300E i slika je izuzetna.
Otkida od kristalnosti i topline boja.

Jedino sta smo uocili je da u uglovima imaa malo slabije osvetljenje ali cuo sam da je to normalna pojava kod direct led televizora.

Eto ti ga sad. Dva potpuno razlicita misljenja, i to u krajnost.

Otici cu do Gigatrona da je probam, ponecu nekoliko fajlova pa cu da vidim sta i kako.

Nazad
Vrh Dno