Šta je novo?

Panasonic tv

borab

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
860
Bio sam u Nusicevoj ibacio oko na Panasonic tx 28lk1p tv.Cena oko 24500 din.Valja li isto s obzirom da ga nema na internetu proizvodjaca, u ostalom kao i sve sto se valja ovdi?

Vidi ovako, moj komsija je to kupio pre godinu dana i radi mu perfektno.
Ja sam mu povezao itd.

E sada, ja bih jedino rekao a i on se slaze da je imao bolju sliku sa Ei Nis - om, Ambasadorom starim 20 godina nego sa tim Panasonicom.

Samo smo iskljucili antenski kabl, sklonili stari TV, stavili novi i vratili kabl. Posle smo ponovo probali stari i sigurno ima bolju sliku sa postojecim svojim kucnim antenskim "sistemom" (Tri antene, dve loge i jedna za RTS i BK na VHF kanalima, sa jednim antenskim pojacalom i skretnicom, turskom).

Sada, moguce je da samo taj primerak ima malo "slabiji" Tuner - ski deo, ali opet, malo mi je to cudno.

Sa druge strane, dati tolike pare za TV koji nije ni Flat screen.... Ne znam sta da kazem. Prvo, mnogo je ruzan, i ima strasno zaobljen ekran. I sto je bitno, to je model iz 96 / 96 godine, a za nase trziste se proizvodi u slovackoj mislim.
Po meni je bacanje para dati 800 DEM za takav TV.

Mislim da je bolje kupiti za 250 - 400 DEM neki dobar, star par godina, TV od ovih sto prodaju uvozne polovne televizore, a moze da se nadje i jako dobar wide screen za relativno male pare. To vam dodje kao da ste umesto novog Daewoo Matiza kupili Mercedes S klase star par godina.

Nazad
Vrh Dno