Šta je novo?

panasonic TV iskljuciti sliku?

orange47

Slavan
Učlanjen(a)
25.12.2007
Poena
455
da li moze nekako da se iskljuci slika na TV-u, a da zvuk ide?
na primer pustam muziku sa racunara ili neki muzicki kanal a ne zelim sliku (da trosi struju i ekran)

Menu, Picture, Panel -> Off

nema te opcije pod Menu/Slika

Da nisi prevideo drugi ekran sa opcijama u Picture meniju pošto ne staju sve na prvi? Tako je bar na G20, možda zavisi i od modela.

Koristis tv da bi slusao muziku? Jel to neka sala? Pa kupi Bluebery za 15e i imaces bolji zvuk nego sa tv zvucnika. Poenta muzickih kanala je da imaju sliku koja ide uz pesmu.
A ako ugasis sliku tj pomenuti panel off, kako onda vratis sliku? Ekran ne radi, ne vidis gde ides ili gasis tv?

Bilo koji taster na daljinskom ga uključuje ponovo... inače je ovo jedna od onih opcija koje vidiš i pitaš se 'da li ovo stvarno radi to što piše', probaš i onda se pomisliš 'a čemu ovo služi?' :D

U svakom slučaju, možda je čoveku zgodno da pusti nešto u pozadini bez da kupuje dodatne zvučnike, a da smanji potrošnju i habanje panela.

Poslednja izmena:
Sto ne bi slusao muziku preko TV-a, ne treba mu diskoteka u kuci.

Isti slucaj je i kod mene, imam digitalnu TV + digitalne stanice....

Vecu glupost nisam cuo! Ne treba mu diskoteka? Jesi ti operisan od sluha?

nazalost ima dosta ljudi koji ne osete veliku razliku... zato se ljudi i dele na audofile i one druge :D

kod mene na samsungu u power savings opciji ima mogucnost da se ugasi slika a ostane samo zvuk.... pa probaj tako nesto...

Poslednja izmena:
Nema to veze sa audiofilima ili ne, ali da ne osetis razliku izmedju tv zvucnika i nekih drugih... pa to je kao da si daltonista.

Nema to veze sa audiofilima ili ne, ali da ne osetis razliku izmedju tv zvucnika i nekih drugih... pa to je kao da si daltonista.

Dobro, covece sto se udaras odmah? Neko voli da slusa TV muzicke kanale, a ti ne.

Tvoje vredjanje neistomisljenika nikako nije pomoglo u resavanju problema postavljaca teme.

@gvlada

u stvari, TV je preko spdifa povezan na DAC, pojacalo i velike zvucnike. tako da mi ide samo jedan kabl (HDMI) jer je kompjuter daleko.
inace sve to radi lepo, ali ne bih zeleo da akam televizor da bi gledao winamp- 'vizuelizaciju'.
naravno jednog dana ce biti dostupni video spotovi u HD formatu, ali..

ps. stvarno mi nisi od pomoci..

Poslednja izmena:
I ne zelim biti od pomoci. Koristio bi tv, kroz njega bi isao signal.... kupi opticki kabl pa sa integruse povezi sa DM. Odakle znas da li tv menja signal, vrsi neke konverzije i sl npr 44/16 u 48/16 itd.

Nazad
Vrh Dno