Šta je novo?

Panasonic SC-HT340EB-S utisci

djwibe

Slavan
Učlanjen(a)
16.12.2005
Poena
349
Panasonic SC-HT340EB-S

• Da li ga neko poseduje i kakvi su mu utisci?
  • Da li cita titlove i nasa slova?

Ja imam SCHT540 i zadovoljan sam.
Chita nasha slova bez problema, ali ne chita .sub format titla tako da sve titlove konvertujem u .srt format.
Nema mogucnost podeshavanja velichine slova.
To su mi jedine zamerke.

Pozdrav ;)

Kizo, jel region free i ako nije kako si ga otkljucao? 10x... btw, jos jedna preporuka... jedina mana je sto nema podesavanje za velicinu slova...

Kizo, jel region free i ako nije kako si ga otkljucao? 10x... btw, jos jedna preporuka... jedina mana je sto nema podesavanje za velicinu slova...

preporuka za ht540 ili ht340 ili za oba.

U vezi sa ht540 kakav je zvuk/snaga zvucnika. Izgledaju dobro, pa bi trebali i da se cuju dobro!!!

Nije region free :( Region je 2, ali to meni ne predstavlja problem jer su mi DVD ili region 2 ili all region.

Zvuk je extra, chist i dovoljno snazhan. TV kanali su ozhiveli :) a posebna pohvala ide HRT-u chiji je zvuk perfektan ;)

Sve u svemu sam prezadovoljan :smoke:

Inache na net-u postoje daljinci za jednokratnu upotrebu koji sluzhe za otkljuchavanje, cena sitnica... 22 funte!!!
http://www.multi-region.co.uk/advan...9bd57f0da9e2e036ca578cd6&keywords=540&x=0&y=0

mislio sam na 540... drugi model nisam cuo... ja sam jedno vreme imao taj pa sam ga poklonio sestri i qpio 855...

sto se tice zvuka odlican je stvarno... snaga je jednom recju dovoljna... :)

10x Kizo... ja imam par dvd-ova koji su region 1, medju kojima i unbreakable special edition koji mi se tako gleda na velikom ekranu sa dts zvukom a ne na kompu... probatju da nadjem neki nas servis koji radi unlock...

Vrh Dno