Šta je novo?

Panasonic px42g30e - Како снимати на хдд?

vitez_koja

Cenjen
Učlanjen(a)
30.07.2011
Poena
159
Да ли неко може да ми објасни како да снимим неки садржај са тв-а на екстерни хдд?
Повезао сам екстерни хард на тв, форматирао га јер је тако писало да треба, и сад не знам како да снимам на тај хдд.
Гледао сам у упутство али начин на који су они показали не ради.

a sta gledas preko Tv-a..kablovsku,sat,zemaljsku.....ja kolko znam,moguce je snimanje samo sa Tv tunera....ne dozvoljava snimanje sa uredjaja koji su nakaceni sa recimo hdmi kablom(konkretno kod mene je nakacen Sat Risiver,i nema sanse da snimam sadrzaj Risivera uz pomoc Tv-a)srecom risiver ima opciju snimanja.....

Телевизор је прикључен на Телекомов ИПТВ, неки њихов уређај који сам добио.
И тај њихов рисивер има опцију снимања, али ни то нисам успео.

znaci oces da snimas program sa IPTV uredja,a ne sa opcijom snimanja od Tv-a......
mislim da se ta opcija,tj usluga naplacuje....i da oni taj tvoj snimak cuvaju na nekom serveru 72 h.....ako bi hteo da snimas nevezano za uslugu,morao bi da spojis STB uredjaj(Telekomov risiver),recimo skartom na neku TV karticu u kompu,i onda mozes da snimas,sve to na Hard...ili da kupis neki od uredjaja koji mogu da snimaju svaki Video izvor.....recimo ovako nesto....
http://www.kupujemprodajem.com/medi...-bez-hdd-5754670-oglas.htm?filter_id=27916820

Ако сам те добро разумео, не могу да снимам директно на хард који је повезан на тв, а тв на иптв рисивер?

Ne. Može da se snima samo sa dvb-c.

Отприлике сам схватио шта ми треба.
Хвала другари.

Vrh Dno