Šta je novo?

Panasonic PV-GS400 ?

valek

Čuven
Učlanjen(a)
06.12.2000
Poena
620
Ima li neko informaciju da li se i gde kod nas moze naci pomenuti kamkorder i po kojoj ceni. Po Amerikama je nesto jaci od 1050€, cisto za inf. Ako ga je jos neko slucajno i probao ... puna kapa.

Takodje, ako je neko probao i ima iskustva sa Sony HC30E i HC40E, bio bi zanimljiv njegov komentar kao i inf. po kojoj ceni se sada mogu naci.
Za moj ukus je licno auto-WB na HC30E katastrofa, a manual mi se cini (onako na brzinu) da nema.

valek je napisao(la):
Ima li neko informaciju da li se i gde kod nas moze naci pomenuti kamkorder i po kojoj ceni. Po Amerikama je nesto jaci od 1050€, cisto za inf. Ako ga je jos neko slucajno i probao ... puna kapa.

Takodje, ako je neko probao i ima iskustva sa Sony HC30E i HC40E, bio bi zanimljiv njegov komentar kao i inf. po kojoj ceni se sada mogu naci.
Za moj ukus je licno auto-WB na HC30E katastrofa, a manual mi se cini (onako na brzinu) da nema.

GS 400 u BG mozes da nadjes za nesto ispod 1200evra a GS 200 za malo ispod 900 sa garancijom od 1god.
Za najmanje 2-3 klase su ispred Sonyja HC30 i HC 40

HC30E cu imati koliko sutra na testu, pa javljam utiske.

Nesa

Neso kad se ocekuje test na Benchu i jel to jedini model ili ce ih biti jos?

Nece biti test za Bench, vec samo za PC Press. Testove za Bench je prilicno nezahvalno raditi, jer zahteva ogromno poznavanje materije (koje smatram da nemam, mozda za jedno 2-3 godine), a imamo problem sa snimcima - treba ih preneti onakvi kakvi jesu, a kao takvi zauzimaju megabajte i megabajte. Da smo u inostranstvu, pa da 80% korisnika ima dvokanalni ISDN, kabl ili DSL, imalo bi smisla to raditi, a ovako, jedan fajl od 30-tak sekundi zauzme ogroman prostor, ja to prvi licno ne bih skidao modemom :).

Za casopis je sasvim druga prica - dobijes pola strane, gde navedes samo osnovne specifikacije i svoje utiske o kameri, nema mesta za bilo kakvo rastezanje o tehnologijama i sl.

U svakom slucaju, cim dobijem kameru (koliko veceras), prenosim svoje utiske na forum.

Dobio sam HC20E, ne znam koliko te to zanima :( (CWD)?

Mislio sam da ce bi ti test na Benchu,pa me je zanimao bas iz razloga koje si naveo gore-da se malo bolje upoznam sa tehnologijom i uredjajima koje prodajem,jer sa kamerama ne stojim bas najbolje po pitanju performansi i mogucnosti

Jok...ja sam rekao razloge zasto to ne radim na Benchu, ako neko misli da zna da testira i pise, nek se javi, dobro bi nam dosao takav covek.

Vrh Dno