sira
Čuven
- Učlanjen(a)
- 11.12.2003
- Poena
- 609
sira je napisao(la):http://panasonic.co.jp/pavc/global/lumix/fz50/venusengine.html
A da prvo "doručkujemo ", pa onda da pravimo gomilicu???
Aleksandar je napisao(la):Gledah neke zvanične primere i ne obećavaju mnogo.. Jača i primetna NR već na ISO 100.
A da se Panasonic i Fuji udruže i naprave jedan stvarno kako-valja aparat? U ovaj lep i brzi FZ50 da se turi senzor i procesiranje slika iz F30. Eh... ne lipši magare, do zelene trave...
driver je napisao(la):Ti nisi chuo, Olympus je prso odavno![]()
Nebojsa Milanovic je napisao(la):Uz taj TTL, koji je zaista must have, morali su da dodaju i 28 mm wide, bez obzira na promene koje zbog toga moraju da odrade. Bez toga, tesko da se moze izdici iz gomile.
nidza je napisao(la):Imaš već godinu dana na tržištu S9500. Ja recimo mogu da živim bez IS, posebno što je isti neupotrebljiv u većini situacija, sem kad se slika neko potpuno mrtvilo. Sa druge strane, očekuje se S6000 (S6500). Canon se nešto baš nije pretrgao da pruži previše, a košta poprilično za ono šta pruža sa S2 i S3 modelima - iako su na slikama veoma atraktivni, ja sam zgrožen opštim dojmom aparata za novce. Uz to, nemaju priključak za spoljni blic.
R1 opet previše košta, ali je, poput F828, klasa za sebe, a i krajnji domet objektiva mu je dosta mali, 120mm, na granici portreta, uz fenomenalan široki ugao. U svemu ostalom je stvarno brutalan.
Postoji izbor, nije da ne postoji, ali ja mislim da, ko god se dobro udubi u review-e, karakteristike i povuče crtu u odnosu na sopstvene potrebe, verovatno neće odabrati Panasonic. Ko uđe u radnju da kupi dslr-like kameru, da mu bude najveći u društvu, sigurno će biti privučen ovim odličnim brendom.
Što se mene tiče, Panasonica sigurno ne bih uzimao, dok ne stave respektibilan senzor i dozvole malo veću slobodu korišćenja aparata.
petarst je napisao(la):Ma da Canon je najbolji
.... evo ja cu uzeti tog krsa FZ50 i mozemo da uradimo par poredjenja da vidimo sta i kako .......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari