Šta je novo?

Panasonic KX-TCD705 - da li valja?

Učlanjen(a)
24.07.2001
Poena
619
Kakav je to telefon (da, da... znam da je fixni)? U cemu je razlika izmedju njega i klasicnih 900MHz telefona, prakticno? Da li je cena od 105 eura korektna?

I uopste, da li su 1,9GHz telefoni isplative naprave? ctp;

Pozdrav! :smokin

Zar je moguce da niko nema iskustva sa ovakvim telefonima. Voleo bih da mi neko da misljenje ili tehnicko poredjenje uopsteno sa ovakvim tipom telefona na 1,8GHz u odnosu na one od 900MHz i stare od 40 i kusur MHz (malopre bese greska za 100MHz, izvinjavamo se 😀 )

P.S. Mislim da su veoma simpaticni onako malecki 🙂

Pozdrav!

Ja ga imam jedno 2-3 meseca i jako sam zadovoljan. U odnosu na stari (kojeg je ovaj zameni) ima mnogo veci domet (pricam o stanu u zgradi betonske konstrukcije). Stariji model (40MHz) nije pokrivao ceo stan sa signalom bez suma, dok ovaj novi radi na 4. spratu (ja sam na SEDMOM) 😀

Korektno radi i identifikacija poziva (doduse kod mene je vezan na analogni port ISDN linije), ima mesta za 200 brojeva sa nazivima u imeniku, 30-tak melodija i baterija mu izdrzi bez punjenja vise od nedelju dana (naravno zavisno od koriscenja) a bogami je za pohvalu i sto pamti propustene pozive (ako se ne varam 50 brojeva).

Sve u svemu, ja sam zadovoljan, mada ne mogu da pricam o nekim tehnickim osobinama ili da uporedim sa starijim modelima i tehnologijama jer se ne razumem u to....😉

Nadam se da sam ti pomogao i u svakom slucaju ti ga preporucujem, aki ti se vec ionako dopao. A i cena je po meni korektna (ja sam moj plati 250 starih Nemackih para)...

Ajd' :wave;

Zahvaljujem na odgovoru. Ako stignem, trebao bi da ga uzmem danas.

Nazad
Vrh Dno