Šta je novo?

Panasonic GS400 ??

darkot

Čuven
Učlanjen(a)
02.02.2004
Poena
604
Vec sam video da se ovde dosta pominjala ova kamerica, samo me zanima gde kod nas moze da se kupi i po kojoj ceni. Interesuju me i zvanizni prodavci i oni "nezavisni", cisto da uporedim cene :)
Takodje me zanima da li postoje neke podverzije ove kamere, posto sam vid'o po raznim sajtovima vishe nekih oznaka (u okviru PAL verzije), npr. pojavljuje se NV-GS400EG-S i NV-GS400B ??

Vrlo sam zainteresovan da je pazarim, pa bih molio upucene videografere da se jave i iznesu svoje misljenje ;)

Pa moje misljenje imas ovde na forumu,posto sam kameru testirao licno(postavio sam grab sample-ove).
Bolje za te pare nemas,i ovo je savrseni balans izmedju klasicne amaterske kamere i velike poluprofi(prosumer) kamere(tipa XM2).

Za korisnika koji ima mogucnosti po meni najbolja kupovina.
Ne zavisni prodavci ce te sami kontaktirati(trazi malo search ima ih ovde na benchu) cena je bila ispod 1200 eur.Pa ti vidi.

Hvala na odgovorima :)

Stefan1, video sam vec post gde si stavio grabovane frejmove, i jos neke gde se vodila rasprava oko raznih modela....
Mislim da si u pravu sto se tiche odnosa cena/kvalitet, iako bih voleo licno da je testiram pre kupovine.
A sto se tiche nezavisnih prodavaca, potrazicu ih, a ti ako vec znas nekog posalji mi kontakt na pm plizz ;)

Vec kad si pomenuo XM2, jel' znas kol'ko je ona ovde kod nas, verovatno preko 2k evrica ...

Ne oko 1900 eur je XM2,bar je toliko bio pre par nedelja.

Vrh Dno