Ja sam koristio NV GS 70 koji je model prethodnik ova 2 i gotov je identican GS 120 ici.
Najveci problem je losa stabilizacija,ali neznam...kamera je mala i stabilna u ruci tako da taj problem nisam ni primetio.Ali automatsko podesavanje white balancea na GS 70 je strasno lose.
Sto se tice dizajna prelepe su.Stvarno su idealne.
Najvise sam se razocarao sto GS 200 nema opticki stabilizator.Ali time bi konkurisao skupljim Panasonic modelima.
Ali pazi ovo...ako ti nije najhitnije,strpi se jos koju nedelju,Panasonic pusta u prodaju GS 400 model koji ce biti top model u klasi consumer 3 ccd kamera,ima opticku stabilizaciju,malo je vecih gabarita od GS 200(17 cm u duzinu a gs 200 12 cm u duzinu) i ako ti to znaci moze da pravi fotke u rezoluciji 4 mpix.Pazi to je interpolirano,s'obzirom da ta kamera GS 400 ima 3ccd a od 1070000 pixela (kao TRV 950) velicine 1/4.7" ,dakle kao na Sony TRV 950 a i ne bih se cudio da to i jeste taj Sonyjev CCD jer bi u tom slucaju kvalitet snimka(ccd + leica optika) bio na najvisem nivou.
U svakom slucaju i ona ce imati losiji snimak nocu...ali ce sve ostalo biti sto se kaze na svom mestu ...za mene bi GS 400 bio sto se kaze best buy jer bi me zadovoljio u svim pogledima.
Cena na internetu je za sada 1600-1700 eur.