meni se isto dopadao, a ima ga drug i prenecu ti njegove utiske jer je on mob-frik, i zna sta prica jer je probao xxx telefona....! Prvo sta sam ja zapazio: ekran koji nije bolji od onog na T68 - ako znas kakav je njegov, dovoljno ti je. Znaci, prosek (256 boja, slabiji odziv kristala). Dizajn je jako dobar, za one koji vole Panasonic, lepo lezi u velikoj ruci i zavrsna obrada je veoma dobra, osim nekih detalja koji mi se manje svidjaju. Pozitivno je sto baterija traje iznad 3 dana, sto je retkost sa kolor ekranima i poly zvucima. Polifoni zvuci su malo tihi, ali ima par prodornijih plus vibra (u tom slucaju nikako ne moze da izdrzi vise od 3 dana, vec tu negde). Primopredaja je jako jako dobra, i zvuk se odlicno cuje iz slusalice, a pre svega kvalitetan je (kao na good old GD9x modelima)! Opet sam se zapanjio kvalitetom, bolje reci...

Ipak, po meni, nedostaje mu neki identitet, nesto cime bi se istakao, jer je u svemu gotovo isti ili losiji od T68, koji je tu negde sa cenom... Za ostatak ne znam jer se on fensira a ne koristi preterano dodatne funkcije, a ja nisam citao neki review pa da mogu da ti kazem...