Šta je novo?

Panasonic GD67 - utisci

Z e X

Čuven
Učlanjen(a)
30.06.2000
Poena
604
Izgleda da nudi dosta za cenu koliko kosta (230e). Da li ga neko poseduje i kako je zadovoljan.

meni se isto dopadao, a ima ga drug i prenecu ti njegove utiske jer je on mob-frik, i zna sta prica jer je probao xxx telefona....! Prvo sta sam ja zapazio: ekran koji nije bolji od onog na T68 - ako znas kakav je njegov, dovoljno ti je. Znaci, prosek (256 boja, slabiji odziv kristala). Dizajn je jako dobar, za one koji vole Panasonic, lepo lezi u velikoj ruci i zavrsna obrada je veoma dobra, osim nekih detalja koji mi se manje svidjaju. Pozitivno je sto baterija traje iznad 3 dana, sto je retkost sa kolor ekranima i poly zvucima. Polifoni zvuci su malo tihi, ali ima par prodornijih plus vibra (u tom slucaju nikako ne moze da izdrzi vise od 3 dana, vec tu negde). Primopredaja je jako jako dobra, i zvuk se odlicno cuje iz slusalice, a pre svega kvalitetan je (kao na good old GD9x modelima)! Opet sam se zapanjio kvalitetom, bolje reci... :) Ipak, po meni, nedostaje mu neki identitet, nesto cime bi se istakao, jer je u svemu gotovo isti ili losiji od T68, koji je tu negde sa cenom... Za ostatak ne znam jer se on fensira a ne koristi preterano dodatne funkcije, a ja nisam citao neki review pa da mogu da ti kazem...

Nazad
Vrh Dno