Delija
Čuven
- Učlanjen(a)
- 03.01.2002
- Poena
- 905
Stigao mi je Panasonic 50 G30 i pored zadovoljstva zbog kvaliteta slike imam i jedan "problem". Koristim ocajnu novosadsku KDS kablovsku (ne mogu da biram :S: ) i dok je Samsung 42 B430 bez problema nalazio 70-tak DVB-C kanala, ovaj Panasonic nalazi samo 8. Probao sam da menjam drzave (Nemacka, Hrvatska, Finska...), da menjam sa quick na full scan i isti je rezultat.
Elem, da li slucajno postoji neki "workaround" ili da odmah raskidam ugovor sa PTT-om za ADSL i pravim novi sa Telekomom zbog IPTV-a? :wall:
Napominjem da taj nesrecni KDS non-stop nesto zeza, pomera po malo frekvenciju kanala i slicno, pa se desavalo i da Samsung "zaboravi" podesavanje nekih kanala, te da je morao da se ponovo pokrene full scan.
Elem, da li slucajno postoji neki "workaround" ili da odmah raskidam ugovor sa PTT-om za ADSL i pravim novi sa Telekomom zbog IPTV-a? :wall:
Napominjem da taj nesrecni KDS non-stop nesto zeza, pomera po malo frekvenciju kanala i slicno, pa se desavalo i da Samsung "zaboravi" podesavanje nekih kanala, te da je morao da se ponovo pokrene full scan.