Šta je novo?

Panasonic G30 - problem sa nalazenjem DVB-C kanala

Delija

Čuven
Učlanjen(a)
03.01.2002
Poena
905
Stigao mi je Panasonic 50 G30 i pored zadovoljstva zbog kvaliteta slike imam i jedan "problem". Koristim ocajnu novosadsku KDS kablovsku (ne mogu da biram :S: ) i dok je Samsung 42 B430 bez problema nalazio 70-tak DVB-C kanala, ovaj Panasonic nalazi samo 8. Probao sam da menjam drzave (Nemacka, Hrvatska, Finska...), da menjam sa quick na full scan i isti je rezultat.

Elem, da li slucajno postoji neki "workaround" ili da odmah raskidam ugovor sa PTT-om za ADSL i pravim novi sa Telekomom zbog IPTV-a? :wall:

Napominjem da taj nesrecni KDS non-stop nesto zeza, pomera po malo frekvenciju kanala i slicno, pa se desavalo i da Samsung "zaboravi" podesavanje nekih kanala, te da je morao da se ponovo pokrene full scan.

Ispostavilo se da raskidanje ugovora vise nije problematicno kao sto je bilo ranije.

Za jedan dan sam raskinuo ugovor sa PTT-om i potpisao novi sa Telekomom uz instant prikljucenje. Jos cekam da mi prikljuce IPTV (danas ili sutra), naravno sa HD paketom i to je to... :,,:

BTW, to ne znaci da me ne zanima odgovor na pitanje koje sam postavio... :)

Bzv, sto uz IPTV HD imas mogucnost samo do 6Mbit interenta i nikako mogucnosti za 2 HD risivera. Kod Telekoma bi mi falili Animal Planet HD, History HD i Viasat Nature.

batali it to sve i uzi neki dreambox hd :)

Retko gledam TV - uglavnom sport, al'bar da to sto gledam iole lici na nesto :)
Kad imam vremena trudim se da gledam probrane HD naslove.

@gvlada
Ne treba mi vise od 4 Mbit-a.

SBB ne mogu da imam nikako, tako da samo nek IPTV radi kako treba i ja sam zadovoljan.
Kad je poceo IPTV nije mi nikako odgovarao zbog analogne veze sa TV-om. Sad kad imaju HDMI... :,,:

p.s. Totalno sam zaboravio da glupi IPTV nema Sport Klub :wall::wall::wall:

Poslednja izmena:
koliko ima hd kanala na iptv?

Neka saka jada :), ali ukljucuje Arena Sport kanale.

BTW, trampio bih sve te Arena kanale za Sport Klub :(

ja sam sad izbrojao oko 45 hd kanala samo sportskih na cs naravno,to je samo astra i hotbird a za 50 evra kad budem uzeo diseq motor bice jos toliko ako ne i vise :)

koliko ima hd kanala na iptv?

Meni jedino sto smeta na iptv hd ,je sto nema prevoda na nekim kanalima/prvenstveno discavery ,i nac.geografija/,pored ovih ,imas cetri arena kanala,jedan domaci filmski,koji emituje hd filmove,za sada ne preko celog dana,jedan o lovu i ribolovu i jedan o hrani.

Delija, koliko se secam G30 ima 1 hdmi 1.4 verzije sa audio return channel. Proveri da li to na neku foru salje audio i na starije avr ili ne.

Nazad
Vrh Dno