Šta je novo?

Panasonic G30 i Samsung S4 screen mirroring

gilespy

Poštovan
Učlanjen(a)
05.09.2014
Poena
51
Pozdrav svima,

Kao sto naslov kaze, imam Panasonic G30 koji je preko LAN porta povezan na WiFi ruter preko koga ima pristup internetu, ali i ostalim racunarima koji su kablom povezani na ruter.

E sad, Samsung Galaxy S4 ima onu divnu screen mirroring funkciju, koja na zalost ne radi.
Da napomenem, moguce je na TVu prikazati slike sa telefona preko WiFi konekcije, tako sto u galeriji izaberem screen mirroring (ili preko Samsung Linka), ali kad pokusam da kroz meni ukljucim screen mirroring, tako da sve sa telefona prikazujem na TV-u onda telefon ne pronalazi TV.

Ima li neko ideju kako to da se prevazidje?

Hvala,
Gile

da li si siguran da to sto zelis podrzava tvoj TV.....nema svaki Smart TV opciju Miracast.....mora u specifikaciji da pise i ovo....Wi-Fi Miracast (kloniranje sadržaja sa pametnih uređaja)....
a kako da prevazidjes....da dokupis neki od uredjaja koji to mogu...cene su im od 3000 dinara+
ao7zpx.png

Poslednja izmena:
Mudro zboris mladi Skywalkeru.
Izgleda da nema Miracast ili bar ja ne pronalazim taj podatak u uputstvu, a nesto ni na netu.
Spominje se jedino VieraLink koji omogucava samo video, audio i file prikazivanje, ali ne i screen mirroring.
Ista varijanta je moguca preko Samsung Linka.

Mislio sam da je dovoljno da TV poseduje neki WiFi dongle pa da moze da mirroruje sliku.

Postoji li neka razlika medju Miracast igrackica, nesto na sta bih trebao da obratim paznju?

Hvala.

ej veruj,nisam znao da znas da sam veliki fan StarWars-a:)....
ne znam nista oko razlike u modelima,koji se valjaju kod nas.....uglavnom sam ih nalazio na KupujemProdajem....ali nisam imao za sada priliku da testiram....vidi po Youtube,ima dosta prezentacija...

Nazad
Vrh Dno