Bio sam zainteresovan da pazarim pomenuti camcorder, ali jedan od mojih kolega koji je takodje bio zainteresovan za kupovinu odustao je jer na camacorderu nije mogao da nadje DV konektor (IEEE 1394). Covek tvri da je pregledao kompletnu kameru i da nigde nije nasao pomenuti konektor. Covek je cak spreman da se kladi da takvog konektora na kameri nema. Posto on nije ranije imao kontakata sa camcorderima, a na svim sajtovima koje imaju bilo kakve informacije o pomenutom camcorderu pise da IEEE 1394 konektor postoji, mene interesuje gde se on tacno nalazi (ukoliko stvarno postoji ?!?). Slika bi znacajno pomogla.
Takodje me interesuju iskustva koja su vlasnici imali sa ovim camcorderom jer sa cenom od 700 eura predstavlja najjeftiniji DV camcorder koji moze da se kupi kod nas (bar ja neznam za jeftiniji).
Pozdrav
Takodje me interesuju iskustva koja su vlasnici imali sa ovim camcorderom jer sa cenom od 700 eura predstavlja najjeftiniji DV camcorder koji moze da se kupi kod nas (bar ja neznam za jeftiniji).
Pozdrav