Šta je novo?

Panasonic bl-c10 problem

OZZY83

Čuven
Učlanjen(a)
16.02.2004
Poena
785
Pozdrav,
nisam siguran gde ovu temu da postavim posto se radi o kamerici a problem je mreznog pitanja pa ako sam pogresio nek mod premesti.
Naime, imam problem sa opcijom da zelim da mi se zabelezene slike salju na mail. Iz atachmenta se vidi setovanje i greska koju program izbacuje kada mu stavim da mi je outgoing mail server smtp.gmail.com i ostala podesavanja.
Da li se neko susretao sa ovim problemom i ima li nekog resenja?
http://www.dodaj.rs/f/44/Q9/1yWcSvax/kamera-problem1.jpg
Edit: ako se stavi neka druga brojka za port (nasao sam da ima valjda 2 broja, samo drugog sad ne mogu da se setim), posle odredjenog vremena izadje poruka kako outgoing server ne moze biti kontaktiran.

Poslednja izmena:
Da li si omogućio pop3 i smtp u opcijama Gmaila?

Da li si omogućio pop3 i smtp u opcijama Gmaila?
Vidim samo opcije za pop i imap koji su po defaultu ukljuceni (kamerica je prikljucena na racunar u kancelariji kod coveka koji me je zvao da mu pomognem ali zaista sumnjam da je ove opcije ikada dirao).
ovo mi je interesantno:
If you tried configuring your SMTP server on port 465 (with SSL) and port 587 (with TLS), but are still having trouble sending mail, try configuring your SMTP to use port 25 (with SSL)
Na slici se vidi da program ne dozvoljava biranje niti ssl-a niti tls-a.
Kako on kaze, ceo problem sa greskom sa slike je nastao kada je instaliran firefox..dok je bio samo IE sve je radilo. Ali ako zanemarimo tu gresku, sta jos moze da bude to sto prijavljuje da se smtp gmaila se ne odaziva?

Nazad
Vrh Dno