Šta je novo?

Panasonic bezicni telefoni

bibby

Čuven
Učlanjen(a)
09.12.2000
Poena
680
Doslo je vreme da zamenim telefon, pa me interesuje gde se mogu povoljno naci najobicniji Panasonicovi telefoni, znaci ne trebaju mi nikakve sekretarice munje i gromovi. Kako Genel stoji sa cenama itd.

thankz

Amon_Ra je napisao(la):
Doslo je vreme da zamenim telefon, pa me interesuje gde se mogu povoljno naci najobicniji Panasonicovi telefoni, znaci ne trebaju mi nikakve sekretarice munje i gromovi. Kako Genel stoji sa cenama itd.

thankz

Ako imas nekoga koji moze da ti izvrsi kupovinu u firmi koji je veliki uvoznik Eagla a ime lici na Intel, najbolja ti je ta varijanta posto su cene manje u proseku 10-30 €

Re: Re: Panasonic bezicni telefoni

Heechee je napisao(la):
Ako imas nekoga koji moze da ti izvrsi kupovinu u firmi koji je veliki uvoznik Eagla a ime lici na Intel, najbolja ti je ta varijanta posto su cene manje u proseku 10-30 €

Mozda sam ja glup:D , ili mozda samo neupucenhrkk , ali zamolio bih te da (ako ne ovde, onda na PM) javis koja je to firma (a ime joj lici na Intel)!

Unapred hvala!

P. S. Cuo sam da su Panasonicovi model za ovu godinu losiji po pitanju dometa i trajnosti baterije od predjasnjih modela!
Molio bi za komentar (od onih koji pouzdano znaju nesto o tome).

:wave;

Covek je mislio da Imtel... oni rade Panasonic?! OK, hvala probacu da iscimam nesto.

Ja juce uzeo sa zenicu 1503 black i ludilo je majke mi, ima sekretaricu i na 9ooMHz je i cena je popularna 84,5e:)

Re: Re: Re: Panasonic bezicni telefoni

Aponen je napisao(la):
Mozda sam ja glup:D , ili mozda samo neupucenhrkk , ali zamolio bih te da (ako ne ovde, onda na PM) javis koja je to firma (a ime joj lici na Intel)!

Unapred hvala!

P. S. Cuo sam da su Panasonicovi model za ovu godinu losiji po pitanju dometa i trajnosti baterije od predjasnjih modela!
Molio bi za komentar (od onih koji pouzdano znaju nesto o tome).

:wave;

Po pitanju dometa i trajnosti baterija su dosta dobri, osim ako neces da ides na celo nocnu strazu na plantazi kafe.
Baterije, ako se govori umereno i ako baterija ume da se cuva su dosta dobri. Na cuvanje baterije mislim da se stalno prazni i dopunjuje do kraja. Nije preporucljivo da ti upada u WC solju, sto se meni desavalo ali i to prebrode i nije im nista. Panasonic je panasonic i da, baterija traje 2-3 dana bez punjenja. I onako
je punis samo nocu. Panasonic je Intel u svetu telefona.
Nek me AMD izvine.;)

Pozdrav!

Space cowboy je napisao(la):
Da li neki od Panasonic bezicnih radi kad nestane struje?

Ne.
Jedino ako imas konvertor za Panasonic centrale pa na nju mozes i to da prikljucis, sto ja imam ;) posto imam i vise brojeva razvedenih u vise linija, jer se biz ;) radi iz kuce tako da nam je to neophodno.

Pozdrav!

Nazad
Vrh Dno