Šta je novo?

Panasonic bezicni sa sekretaricom, problemcic !?

Black Rocko

Čuven
Učlanjen(a)
23.09.2000
Poena
604
Elem, dobio sam skoro Panasonic bezicni telefon sa sekretaricom, mislim da je model 1503 ili slicno (na 900MHz).
E sad, nisam siguran da li tripujem or what, tek cini mi se da se neko sa strane nabacuje mojoj novoj sekretarici :mad:
Povremeno kad aktiviram telefon, radi sa prekidima, bori se za vezu i cuje se neko pucketanje. A desava se i da se, dok je telefon iskljucen, pali diodica na bazi kao da ga koristim. Telefon imam tek dva dana, lepo sam formirao bateriju, a moja centrala je digitalna (Alcatel 3......).
Pretpostavljam da neko u komsiluku ima slican telefon, pa se slucajno ili namerno kaci na moju bazu, sto se moze drasticno odraziti na moj tel. racun ako zivka inostranstvo ili 041.
*ebi ga, mislio sam da ovi novi Panasonic-ovi telefoni imaju zastitu, kao kodirani su ili sl.
Dajte neki savet!
Dal' da menjam telefon za neki koji nema tih problema, a da je bezicni i da ima sekretaricu ( koji bi to tel. bio?) ili da se nekako obezbedim na drugi nacin (palica, snajper etc.).

Pozdrav,

B.R.

Ako cujes pucketanje dok telefoniras imas dugmence za menjanje kanala. Imam slican telefon i to meni uvek pomaze. Takodje, pridrzavaj se onih uputstava da ga ne drzis (bazu ;) ) suvise blizu drugih elektricnih uredjaja i sl. Taj telefon ima zastitu (svaki put kad ga podignes sa baze on bira sestocifrenu sifru, tj. jednu od milion) i meni se nikad nije dogadjalo da mi se neko nakaci na bazu iako zivim u zgradi gde mnogi imaju bezicne telefone. A sto se tice (zelene) diode pretpostavljam da znas da ona svetli uvek kad je telefon na bazi. Ako si ipak ubedjen da nesto nije u redu, valjda imas neku garanciju. U svakom slucaju ja taj telefon ne bih menjao (iz licnog iskustva).

Nazad
Vrh Dno